Now Reading
A 8-a ediție a campaniei Adoptă o mamă organizată de Mirela Retegan și Fundația Zurli este în plină derulare

A 8-a ediție a campaniei Adoptă o mamă organizată de Mirela Retegan și Fundația Zurli este în plină derulare

Revista Psychologies
a-8-a-ediție-a-campaniei-adoptă-o-mamă-organizată-de-mirel-retegan-și-fundația-zurli-este-în-plină-derulare

Când o mamă zâmbește, un copil râde! Fundația Zurli și Mirela Retegan continuă și anul acesta campania Adoptă o mamă, ajunsă o tradiție anuală în rândul femeilor din România. Adoptă o mamă! este un îndemn la adresa românilor care pot aduce o alinare miilor de mame aflate în nevoie.

Este al 8-lea an în care Mirela Retegan, prin Fundația Zurli, și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele.

Anul acesta, campania se derulează în trei direcții. Prima direcție, în care românii, mamele și femeile care au mai mult decât le trebuie sunt invitate să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou.

A doua direcție a campaniei constă în oferirea de ore de consiliere psihoterapeutică gratuite mamelor care se înscriu pentru acest lucru până pe 17 februarie. Este al doilea an în care Fundația Zurli împreună cu sute de psihoterapeuți voluntari ajută mii de femei care au nevoie de ajutor. Mamele și femeile se pot înscrie online, completând formularul de pe site-ul Fundației – https://forms.gle/usWKT8JN1YWkmGcu9

Noutatea din acest an a campaniei Adoptă o mama o reprezintă conferința Concentrează-te pe tine!, ce va avea loc în data de 04 martie, în București, la Teatrul de pe Lipscani. Pe scena teatrului vor urca alături de Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli, invitați care vor vorbi despre puterea mamelor de a se transforma și de a fi cea mai bună versiune a lor. Andreea Raicu, Gaspar Gyorgy, Eniko Szanto, Dr. Adrian Avram, Dr. Cezar, Traviata Păduraru, Ionuț Stancovici, Anca Jugănaru și Cristi Lazăr sunt oamenii care au ajutat-o pe Mirela Retegan să devină omul de azi. Aceștia vor fi prezenți pe scena conferinței pentru a împărtăși cu publicul experiențe, povești inspiraționale pentru cei prezenți. Mai multe detalii despre participare și conferință, se regăsesc pe www.fundatiazurli.ro

Campania de strângere de cadouri pentru mamele în nevoie se derulează în mai multe orașe din țară, prin asociațiile și colaboratorii permanenți ai Fundației Zurli. Și anul acesta, organizatorii își propun să adune cât mai multe pachete, în toată țara, pentru a face cât mai multe cadouri de 8 Martie mamelor aflate în situații speciale.

Proiectul se derulează în mai multe orașe din România și diaspora, prin coordonatorii fundației din Arad, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Sibiu, Timișoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanța, Focșani, Pitești, Râmnicu Vâlcea.

Un pachet poate să conțină orice lucru nou și util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eșarfă ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată.

Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier în centrele de colectare, la adresele menționate pe site.

Scopul campaniei Adoptă o mamă! este de a le aduce o bucurie mamelor care au nevoie de ajutor și de a le oferi suport celor care încearcă să îți clădească o viața mai bună pentru copiii lor. Totodată, campania își propune să atragă atenția asupra nevoii din ce în ce mai mari de le oferi femeilor și mamelor care se confruntă cu situații dificile suport psihoemoțional.

În precedentele 7 ediții ale campaniei, peste 30.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie, iar în 2022 aproape 2.000 dintre acestea au beneficiat de ore gratuite de consiliere psihoterapeutică.

Adoptă o mamă! este o campanie organizată de Fundația Zurli și inițiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist și om de radio cu zeci de ani de experiență în media.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top