Now Reading
Lavandișor 2023

Lavandișor 2023

Revista Psychologies
lavandișor-2023

Lavanda Fest vă invită la ediția festivă de mărțișor cu numele Lavandișor în perioada 24-26 februarie și 3-5 martie 2023 la Magazinul Cocor din București.

Lavandișor vă așteaptă cu sute de cadouri unice, inedite, creații făurite cu suflet de micii producători locali, zeci de branduri creative românești din toată țara, într-un decor primăvăratic!

Pe lângă numeroasele produse obținute din cultura de lavandă, vă veți delecta și cu: bunătăți vegane, ciocolată caldă, băuturi pe baza de cafea, ceaiuri din fructe, macarons, turtă dulce, înghețată artizanală cu arome inedite (cozonac, struguri, dovleac, lavandă) și multe alte minunății. Toate bunătățile sunt fabricate responsabil, din respect pentru om și drag de natură.

Sub îndemnul #cumparatidelaromani, Lavanda Fest a creat o serie de festivaluri unde se adună producători de lavandă din toată țara – concept unic în România care aduce o parte din lanul mov în oraș, mai aproape de om, reconstituind spațiul mirific din câmpul de lavandă în care celebrăm relaxarea și starea de bine. Inițiat de Flori Vioreanu, producătoare de lavandă, evenimentul Lavanda Fest a pornit în iulie 2021 din dorința de a prezenta publicului produse românești competitive și alternative sănătoase, create local.

„Deoarece brandul Fleurane a crescut în vizibilitate, am început să promovez online și alți producători. Iar pentru că acest lucru a dat roade, am decis să trec la nivelul următor, offline, prin organizarea evenimentelor Lavanda Fest. Îmi doresc ca micile afaceri de familie să nu-și mai închidă prăvălia! Îmi doresc ca romanii să aleagă cu precădere produse create local!”, Flori Vioreanu – Fleurane, producătoare de lavandă și organizatoare Lavanda Fest.

Noi, producătorii, suntem prieteni, ne conectăm, facem schimb de opinii, de produse și ne recomandăm reciproc pentru a oferi vizitatorilor o experiență cu adevărat memorabilă.

Puterea lui „ÎMPREUNĂ” a eliminat conceptul de „concurență” din comunitatea noastră deoarece credem că fiecare producător are povestea lui și fiecare produs are eroul lui. Desigur, în lumina reflectoarelor se află lavanda și produsele derivate pe care fiecare producător le împachetează într-o poveste cu tâlc specifică brandului. Fascinați de beneficiile reale ale lavandei, de proprietățile ei de a relaxa mintea și corpul, dar și datorită notorietății evenimentului în rândul publicului larg, s-au alăturat și alți producători locali, dintre care unii se regăsesc în calitate de expozanți exclusiv la Lavanda Fest.

Lavandișor 2023Produsele lor sunt ofertante și completează conceptul cu: accesorii handmade, perne brodate, cosmetice naturale, plante aromatice, haine din materiale naturale decorate prin broderie sau pictate manual, jucării din materiale prietenoase, ciocolată, înghețată artizanală, clătite, macarons și alte deserturi autohtone, fiecare categorie de produse din cadrul festivalului nostru având și „ceva cu lavandă”.

Suntem tare bucuroși să vă invităm la Lavandișor pentru a vă delecta cu bunătățile artizanale create de micii noștri producători locali, pe 24-26 februarie și 3-5 martie 2023, în Magazinul Cocor din București.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top