Now Reading
Psychology Nights: Puterea de a fi vulnerabil

Psychology Nights: Puterea de a fi vulnerabil

Revista Psychologies
psychology-nights-puterea-de-a-fi-vulnerabil

Te invităm la o dezbatere și discuție onestă „cu tine” despre Puterea de a fi vulnerabil alături de specialiștii Aida Ivan și Stela Mihai.

În acest an, Psymep și-a propus să organizeze o serie de evenimente sub numele de Psychology Nights, iar în cadrul acestora să aducem în discuție abordările și conceptele diverselor școli și metode de psihoterapie. Dorim, în același timp, să atragem oameni pasionați de acest domeniu și să dezbatem împreună pe diverse teme.

Conceptul evenimentului reunește doi psihoterapeuți cu formări diferite și un moderator. Psihoterapeuții vor dezbate o temă de interes, iar participanții vor putea interacționa, pune întrebări, într-un cuvânt, participa activ.

Prima întâlnire am zis să o avem în data de 22 februarie, începând cu ora 18:00 la Diverta Lipscani unde vom trata subiectul „Puterea de a fi vulnerabil” cu Aida Ivan și Stela Mihai în calitate de experți și Cătălin Al Haj Ali – moderator.

Aida Ivan specializată în psihoterapie cognitive comportamentală, hipnoză clinică și ericksoniană, psihoterapie existențială.

„Ai curajul să fii fericit! Asta le spun mereu clienților mei. Toată lumea ar trebui să fie fericită, să se bucure de fiecare clipă, să-și înțeleagă propria viață și lecțiile oferite de ea și să-și găsească drumul către libertate. Și cine sunt eu? Sunt omul care te ascultă, te înțelege, te îndrumă și te sprijină pe drumul către descoperirea sensului vieții tale.”

Stela Mihai este specializată în psihoterapie ericksoniană – Hipnoză clinică – Psihologie clinică – Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională – Dezvoltare personală – Mindfulness.

„Sunt o persoană care a înțeles, experimentând, că numai prin cunoaștere de sine, fiecare om poate ajunge la sufletul său și își poate trasa propriul drum al vieții așa cum simte, spre a-și îmbunătăți calitatea vieții. Sunt un om care crede în oameni și în puterea interioară a acestora care, o dată scoasă la lumina conștiinței, îi ghidează spre a manifesta în viața lor tot ceea ce își doresc.”

Cătălin Al Haj Ali autor și realizator TV.

Evenimentul este cu acces gratuit, în baza înscrierii și în limita locurilor disponibile. Formular de înscriere: https://forms.gle/MNbLGWFhG2tzy5mN8

Mulțumim Diverta pentru găzduire și atmosfera prietenoasă, iar noi suntem nerăbdători să ne întâlnim cu toată comunitatea Psymep și să cunoaștem oameni noi.

Pentru promovare, la eveniment se vor face fotografii, filmări și/ sau înregistrări audio, video în care participanții pot apărea. Participarea la eveniment reprezintă acordul tău de a folosi aceste materiale pe canalele de comunicare Psymep.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top