Now Reading
Anisia Gafton și Ovidiu Anton, minunatele voci din filmul de animație ″Dorința″

Anisia Gafton și Ovidiu Anton, minunatele voci din filmul de animație ″Dorința″

Revista Psychologies
Anisia Gafton și Ovidiu Anton, minunatele voci din filmul de animație ″Dorința″

Anisia Gafton și Ovidiu Anton sunt în sincron în filmul de animație ″Dorința″, pe marile ecrane din întreaga țară din 24 noiembrie 2023!

Povestea urmărește aventura lui Asha, o tânără idealistă și isteață, care își formulează o dorință atât de puternică încât atrage atenția unei forțe cosmice – o mică minge de energie numită Stea. Asha și Stea îndrăznesc să se confrunte cu suveranul regatului Rosas, Regele Magnifico, pentru a-și salva comunitatea și pentru a demonstra că, atunci când voința unui om curajos se unește cu magia stelelor, lucruri extraordinare pot deveni realitate.Această animație remarcabilă este regizată de Chris Buck și Fawn Veerasunthorn și produsă de Peter Del Vecho și Juan Pablo Reyes. Prin intermediul acestei povești captivante, ne reamintim că pentru a transforma visurile în realitate, trebuie să ne urmăm cu hotărâre obiectivele și să credem în magia interioară.Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui film este vocea  Regelui  Magnifico, un personaj cu puteri magice. Vocea sa puternică și impunătoare îi aparține cântărețului de muzică rock Ovidiu Anton, care a adus un farmec aparte acestui personaj emblematic. Pe lângă Asha și Regele Magnifico, avem ocazia să explorăm o varietate de personaje îndrăgite, precum Dahlia, prietena cea mai bună a prințesei Asha, interpretată cu măiestrie de talentata Anisia Gafton.

  • 100 de ani de magie Disney

Acest  moment special în universul Disney, centenarul, ne aduce ocazia să revedem personaje celebre din istoria studiourilor într-un nou scurt-metraj intitulat „A fost odată un studio.” Acest scurt-metraj a avut premiera pe Disney+ pe 16 octombrie 2023 și reunește o parte din personajele emblematice care au făcut parte din călătoria magică a Disney de-a lungul ultimilor 100 de ani. În interpretarea unică a Rodicăi Popescu Bitănescu în rolul Florei, a lui Florin Zamfirescu în rolul lui Burny Mattinson, dar și a Corinei Chiriac ce se reîntoarce în rolul Ursulei, a lui Ștefan Velniciuc în rolul lui Hades și utilizând vocea din arhivă a regretatului mare actor Valentin Uritescu în rolul lui Trusty dar și a altor personaje emblematice ca Ariel, Tiana, Quasimodo, Rafiki, Elsa, Anna, Duhul, Peter Pan, Albă ca Zăpada, Baymax, Winnie de Pluș, Rapunzel și desigur Mickey Mouse și Minnie Mouse, ne vom bucura să revedem în prim plan eroi și răufăcători de deunăzi și de azi, prinți și prințese, învățăcei și vrăjitori – în animații noi desenate manual și computerizate – pentru a sărbători 10 decenii de povești, măiestrie și realizări tehnologice.

 Cu această animație, Disney ne reamintește că visurile noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm. Așa cum spunea Walt Disney încă de la înființarea sa în 1923: „Visele nu pot muri,” și această magie continuă să ne inspire în fiecare zi.

Dacă doriți să descoperiți mai multe despre această minunată animație, puteți urmări trailerul dublat în limba română aici: https://www.youtube.com/watch?v=pgg4k7uew0o.

Alăturați-vă acestei călătorii pline de farmec și învățați că puterea viselor și magiei interioare ne pot ghida pe drumul către împlinirea dorințelor. Disney, în cele peste 100 de ani de existență, ne-a învățat că adevărata magie vine din interior și că fiecare zi poate fi o aventură specială.

  • Despre Anisia Gafton

Anisia Gafton se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de stand-up comedy din generația tânără a televiziunii românești. Cu un zâmbet mereu pe buze și un talent nemaipomenit de a provoca hohote de râs și ropote de aplauze, Anisia a devenit cunoscută în urma câștigării premiului de originalitate în emisiunea-concurs „Românii au talent.”  Anisia Gafton și Ovidiu Anton, minunatele voci din filmul de animație ″Dorința″

A fost încoronată  Regina Junglei în celebrul reality show ″Sunt celebru scoate-mă de aici″,  co-prezentatoare a emisiunii ″Xtra Night Show″, concurentă la ″Te cunosc de undeva″, ″Ferma- Orășeni vs. Săteni″, iar în prezent este concurentă permanentă în cadrul formatului TV – ″Săriți de pe fix!″.

Talentul și umorul ei molipsitor au făcut-o una dintre cele mai îndrăgite figuri din lumea stand-up comedy și a televiziunii, iar ea continuă să cucerească publicul cu fiecare apariție a sa.

  • Despre Ovidiu Anton

Ovidiu Anton se afirmă ca o prezență remarcabilă în industria muzicii rock din România. El a avut onoarea de a reprezenta țara la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa sa originală, intitulată „Moment of Silence”. Totodată, a obținut locul al doilea la Festivalul Național Mamaia din 2003, secțiunea interpretare, cu melodia sa autorală „Vreau” Anisia Gafton și Ovidiu Anton, minunatele voci din filmul de animație ″Dorința″. În 2005, Ovidiu Anton a fost ales să reprezinte România la prestigiosul Festival „Cerbul de Aur”. De-a lungul perioadei 2004–2006, a fost elev în cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii televizate „Școala Vedetelor”. Talentele sale muzicale au fost recunoscute și apreciate în această competiție, ceea ce l-a propulsat pe drumul său în lumea muzicală, datorită vocii sale puternice, încărcate de emoție și sentiment.

  • Despre Walt Dinsey Pictures/ Disney Pixar:

The Walt Disney Company (TWDC) se impune ca lider în industria divertismentului și media, oferind o gamă variată de programe pentru întreaga familie și acoperind cinci segmente cheie de activitate: parcuri și stațiuni, divertisment televizat, rețele media, produse de consum, platforma sa de streaming – Disney+, și grupul său media interactiv. Cu peste 100 de ani de povești magice, călătorii remarcabile și personaje emblematice, studiourile Disney ne-au învățat să ne regăsim, să căutăm fericirea în prezent și să apreciem valoarea familiei și a celor dragi. De la Alba ca Zăpada, care a cucerit inimile unei lumi întregi prin bunătatea sa incontestabilă, până la Asha, care ne învață să luptăm pentru bine și pentru cei care contează cu adevărat, aceste povești sunt chintesența vieții noastre.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top