Now Reading
Află în doar 5 minute ce înseamnă un implant dentar

Află în doar 5 minute ce înseamnă un implant dentar

Dr.Cezar Trascu-Medic specialist chirurgie dento-alveolara si implantologie
Afla in doar 5 minute ce înseamnă un implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv medical care ajuta la înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă. Aceasta implică plasarea unei rădăcini din titan în osul maxilarului, care servește ca ancoră pentru o coroană, o punte sau o proteză dentară fixă. Dacă vă gândiți la implanturi dentare, poate vă întrebați ce sunt și ce presupun. În aceast articol vom discuta elementele de bază ale implanturilor dentare, pe înțelesul tuturor!

Tratamentul cu implant dentar este o procedură care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă cu un șurub perfect biocompatibil cu țesutul uman. Un implant dentar  este o rădăcină dentară artificială care este plasată în maxilar pentru a ține în loc o coroana de înlocuire sau o punte. Dacă luați în considerare implanturile dentare, poate vă întrebați ce sunt și ce implică aceste mici piese de metal.

 Componența unui dinte înlocuit prin implant dentar:

  1. Implantul dentar propriu-zis – rădăcina artificială
  2. Bont-ul protetic – este elementul care leagă șurubul introdus în rădăcină și coroana dentară
  3. Coroana dentară – este piesa care înlocuiește dintele natural

 Sunteți îngrijorat de lipsa dinților dumneavoastră?

Implanturile dentare sunt soluția perfectă pentru persoanele care doresc să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Aceștia oferă o soluție permanentă, cu aspect natural, confortabilă și ușor de utilizat.

Cu implanturile dentare, puteți mânca tot ce doriți și puteți zâmbi cu încredere. Nu va trebui să vă mai faceți griji cu privire la căderea dinților sau la golurile jenante din zâmbetul dumneavoastră.

 Candidatul ideal pentru un astfel de tratament

Persoanele sănătoase, cu oasele maxilare integre, sunt cei mai buni candidați pentru implanturi dentare. Medicul dentist va lua în considerare toate circumstanțele și va decide dacă tratamentul este posibil, în funcție de nevoile dumneavoastră individuale, precum și de cele ale altor proceduri medicale pe care este posibil să le fi efectuat deja, cum ar fi adițiile osoase sau extracțiile de măsele de minte.

Contribuția de mai sus oferă câteva informații de fond despre cât de important poate fi să găsiți un chirurg calificat care are experiență de lucru în diverse domenii din cadrul chirurgiei orale, dar nu oferă prea multe detalii specifice cu privire la motivul pentru care acest lucru contează atât de mult atunci când alegeți o metodă de inserare.

Dentistul va decide dacă tratamentul cu implant dentar  este posibil în cazul unui solicitant cu osul maxilar deficitar!

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Noadent vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor temeri înțelese greșit.

Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar în București. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!Dr.Cezar Trascu-Medic specialist chirurgie dento-alveolara si implantologie

 

Dr.Cezar Trascu

Medic Specialist Chirurgie Dento-alveolara si Implantologie

 

 

www.noadent.ro

Șoseaua Pipera 42, Pipera

Str. Matei Voievod 103A, Iancului

0722 780 066

[email protected]

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top