Now Reading
Astăzi se deschid înscrierile la seminarul gratuit cu părintele Constantin Necula

Astăzi se deschid înscrierile la seminarul gratuit cu părintele Constantin Necula

Revista Psychologies
astăzi-se-deschid-înscrierile-la-seminarul-gratuit-cu-părintele-constantin-necula

Părintele Constantin Necula vorbește sâmbătă, 22 octombrie, la Sun Plaza, în cadrul conferințelor Sun Talks, despre „Datoria față de cei din jur și față de noi înșine”, despre generozitate, echilibru și armonie, despre cum să dăruiești și să îți dăruiești.

Primul exercițiu pe care trebuie să-l facem atât cu noi, cât și cu cei din jur este răbdarea. Apoi generozitatea. Să oferi mâna de ajutor celui pe care nu-l mai ajută nimeni. Și nu în ultimul rând, să fim atenți la modul în care folosim cuvintele. Cuvintele pot muta munți.”, spune părintele Necula.

Părintele Constantin Necula este doctor în teologie, conferențiar universitar și redactor a peste 50 de volume.

Seminarul are loc la Sun Plaza, în zona centrală de la etajul 1.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului online de la adresa https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Persoanele înscrise la eveniment sunt rugate să vină cu un sfert de oră înainte, pentru a se putea înregistra.

Întâlnirea va fi transmisă live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza și Pacientul 2.0.

Seminariile Sun Talks, organizate de centrul comercial Sun Plaza, au ajuns la a XVII-a ediție. Reunite sub tema „Conversațiile Profunde Răsar în Sud”, seminariile Sun Talks din această toamnă își propun să abordeze subiecte importante, sensibile, într-o perioadă în care este esential să trăim bucurie, să ne păstrăm încrederea și optimismul, să rămânem conectați la nevoile celor dragi, dar și la propriile dorințe.

Prima întâlnire a fost pe 15 octombrie, cu părintele Francisc Doboș, a doua este pe 22, cu părintele Necula.

Printre speakerii de anii trecuți s-au numărat Oana Pellea, Ada Galeș, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula și Adelina Toncean.

Parteneri media sunt revista PSYGHOLOGIES și Pacientul 2.0.

Despre Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food court-ul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top