Now Reading
Caravana de casting „Casa iubirii” la linia de start!

Caravana de casting „Casa iubirii” la linia de start!

Revista Psychologies
Andreea Mantea Casa iubirii

Andreea Mantea se pregătește de întâlnirea cu viitorii concurenți aflați în căutarea dragostei! Caravana de casting „Casa iubirii” este pe punctul de a pleca în țară, oferind oportunitatea de a participa la show-ul televizat tuturor celor ce vor să-și schimbe viața aflați fiind  în căutarea dragostei. „Casa iubirii” a cucerit publicul român și nu numai, aducând povești de dragoste pline de emoție pe micile ecrane.

Andreea Mantea declară: „Dragostea îți bate la ușă! Suntem pregătiți să pornim într-o nouă călătorie în căutarea iubirii adevărate. Așteptăm oameni minunați care să împărtășească poveștile lor uluitoare. Iubirea ne unește în această aventură extraordinară. Primul oraș în care ne vom opri este Cluj-Napoca, pe 3 și 4 noiembrie.”

Pentru a fi eligibili pentru casting, participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să-și dorească să intre într-o competiție unde iubirea este totul.

Caravana „Casa iubirii” va ajunge în următoarele orașe:

– Cluj-Napoca (3-4 noiembrie)

– Iași (10-11 noiembrie)

– Constanța (17-18 noiembrie)

– Brașov (24-25 noiembrie)

– Sibiu (1-2 decembrie)

– Timișoara (8-9 decembrie)

– Craiova (10 decembrie)

– București (11 și 15 decembrie)

Cu povești autentice și emoții sincere, „Casa iubirii” rămâne un show dedicat dragostei, cu Andreea Mantea ca gazdă. Show-ul poate fi urmărit pe Kanal D de luni până vineri de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică de la 16:00 și 19:00. Mai multe detalii despre caravana emisiunii „Casa iubirii” sunt disponibile pe site-ul oficial kanald.ro și pe paginile de social media ale emisiunii.”

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top