Now Reading
Cluj-Napoca: The Inner – Mapping Inside, eveniment de explorare a stării de bine și creștere personală

Cluj-Napoca: The Inner – Mapping Inside, eveniment de explorare a stării de bine și creștere personală

Revista Psychologies

Participă la The Inner – Mapping Inside în Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment din România dedicat stării de bine și creșterii personale, între 7-9 iunie 2024. Explorează ateliere practice și ascultă speakeri de renume internațional precum James Nestor, Maude Hirst și Gelong Thubten. Descoperă tehnici de meditație, respirație și gestionarea stresului pentru o viață mai echilibrată.

Mai sunt două săptămâni până când va avea loc The Inner – Mapping Inside în Cluj-Napoca. The Inner – Mapping Inside este cel mai mare eveniment dedicat explorării stării de bine și creșterii personale din România și anunță cu entuziasm prezența unor speakeri de renume internațional la ediția din acest an, care va avea loc între 7 și 9 iunie 2024 în Cluj-Napoca, la Cinema „Florin Piersic”.

Printre speakerii din acest an se numără James Nestor, autorul cunoscutului bestseller „Respirația”, care va împărtăși din expertiza sa despre importanța unei respirații corecte pentru sănătate și performanță, acesta fiind și primul său eveniment în România.

Maude Hirst

actriță celebră din serialul Vikings și fondatoarea platformei de meditație „EnergyRise”, va oferi perspective valoroase despre cum meditația poate îmbunătăți viața de zi cu zi. De asemenea, Gelong Thubten, unul dintre cei mai respectați profesori de meditație din lume va explora chimia stresului și cum meditația poate ajuta la gestionarea acestuia.

David Bedrick

profesor și consilier renumit pentru abordarea sa unică asupra rușinii, va prezenta metode de a transforma rușinea în iubire și acceptare de sine.

Maestrul Shaolin Shi Heng Yi

cunoscut pentru tehnicile sale inspirate din înțelepciunea shaolină va reveni pentru a treia oară la acest eveniment, oferind participanților oportunitatea de a descoperi puterea interioară.

În plus, anul acesta se alătură și Dr. Edith Shiro, expertă în transformarea traumei în creștere personală. Dr.Edith Shiro împărtășește un cadru puternic, în cinci etape, pentru creșterea posttraumatică, un proces de transformare care ne ajută nu doar să ne vindecăm, ci să realizăm o creștere și să ne extindem conștiința în fața traumei.

Pe scena The Inner – Mapping Inside va urca anul acesta și cunoscutul Dr. Mihail Pautov recunoscut pentru contribuțiile sale cu o comunitate de peste 2 milioane de urmăritori în Social Media. Își folosește experiența și expertiza din domeniul medical pentru a vorbi despre sănătate în toate aspectele ei, iar la The Inner acesta va vorbi despre obiceiurile sănătoase care sporesc starea de bine.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, participanții vor avea ocazia să aleagă dintre peste 20 de ateliere practice susținute de experți naționali și internaționali acoperind teme precum:

  • Moștenirea transgenerațională
  • Anxietatea
  • Mindfulness
  • Breathwork
  • Relațiile interumane
  • Constelațiile Familiale
  • Depășirea Fricilor
  • Nutriție
  • Depășirea Traumelor
  • Reconversie Profesională

Scopul acestor ateliere este de a oferi o experiență practică și aplicabilă în viața de zi cu zi la prețuri accesibile. Prin aceste ateliere organizatorii vor să faciliteze accesul celor prezenți la diferite practici terapeutice prin care să ajungă la starea de bine și de conectare la sine, iar în final să poată alege practicile potrivite pentru ei.

The Inner – Mapping Inside este cel mai mare eveniment din țară de explorare a stării de bine și creștere personală și își propune să ofere celor prezenți o experiență transformatoare și revelatoare ghidată de lideri în domeniu.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top