Now Reading
Concertul Jean Michel Jarre se muta la Sala Polivalenta

Concertul Jean Michel Jarre se muta la Sala Polivalenta

Revista Psychologies

Concertul JEAN MICHEL

Din cauza productiei grandioase (echipa artistului se deplaseaza cu 3 autocare nightliner si 4 camioane de echipament) , concertul lui JEAN MICHEL JARRE din 3 iunie, anuntat initial pentru Sala Palatului, va avea loc la Sala Polivalenta, incepand cu ora 20.00, anunta organizatorii evenimentului, Fundatia Phoenix.

Intre altele, dificultatea insurmontabila consta in necesitatea amplasarii unui ecran de proiectie imens, cu o deschidere de 30 metri. Pe de alta parte, se impune delimitarea unor zone de protectie pentru complicata instalatie de lasere, pirotehnie si alte efecte speciale.

Intreg show-ul este conceput ca o imbinare intre performanta muzicala intrinseca si „coregrafia” de lumini, care creaza un cadru scenografic absolut coplesitor. Design-ul intregului spectacol este realizat chiar de Jarre si reprezinta chintesenta multiplelor sale experiente scenice.

Biletele se pun in vanzare in data de 23 februarie 2010, online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si la Sala Palatului. Pretul acestora este de 100, 200, 300, 500 si categoria VIP – 700 lei.JEAN MICHEL JARRE

Dupa show sold out sustinut la Bucuresti in 2008 (cand biletele s-au epuizat cu o luna inainte de eveniment) , Jean Michel Jarre revine in Romania in cadrul primului sau turneu mondial in care audienta poate lua direct parte la universul sau singular, poate sa se afunde cu totul in lumea sa cu muzica si viziuni eterne. Acesta promite o noua productie extraordinara prin care poate sa impartaseasca publicului energia concertelor sale grandioase cu emotia celor din salile mici.

Vezi si Jean Michel Jarre: Concert All-In-One-Show la Bucuresti

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top