Now Reading
Experimentați magia swing-ului alături de noi!

Experimentați magia swing-ului alături de noi!

Revista Psychologies
Experimentați magia swing-ului alături de noi!

Vă pasionează SWING-ul? Big Band-ul Radio și invitații săi de la compania de dans Jazz Roots Bucharest vă invită la Sala Radio Joi, 25 ianuarie 2024,  pentru o experiență de neuitat, într-o seară plină de ritm și bucuria swing-ului!

Dirijoarea Big Band-ului Radio, SIMONA STRUNGARU, declară despre eveniment:

„The Magic of Swing este un eveniment deosebit, în care celebrăm un stil emblematic pentru muzica de Big Band: swingul.  Cu acest concert – spectacol, în care muzica va fi însoțită și de dans în stilul specific Lindy Hop, prin colaborarea cu trupa de dans Jazz Roots Bucharest, ne propunem să încălzim sufletele tuturor celor ce se vor afla în sală sau ne vor asculta pe frecvențele Radio România. Vom interpreta unele dintre cele mai renumite piese ale erei swing-ului,  precum Sing Sing Sing, Big Apple Contest, Flying Home, Sipsy Doodle sau Cute.”

Experimentați magia swing-ului alături de noi!

Cu entuziasmul și pasiunea specifice, trupa de dans Jazz Roots Bucharest aduce atmosfera autentică a Lindy Hop-ului în a treia lor colaborare cu Big Band-ul Radio România.

Fondată în martie 2022 de către Cristina Ciobanu, trupa Jazz Roots Bucharest este compusă din profesioniști din diverse domenii, uniți de pasiunea comună pentru swing și dorința de a învăța și împărtăși povestea acestui dans. Cristina Ciobanu dansează din 2017 și este prima femeie din România care a inițiat promovarea acestui stil de dans, fiind printre pionierii care au contribuit la construirea comunității de swing din București.

 

  • Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical. De asemenea, concertul poate fi ascultat LIVE online, pe site-urile celor două posturi de radio, și prin intermediul aplicației Radio România, disponibilă pe dispozitive Android și iOS.

 

  • Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top