Now Reading
Familia Regală a fost întâmpinată de peste 2.000 de persoane la Galați

Familia Regală a fost întâmpinată de peste 2.000 de persoane la Galați

Revista Psychologies
familia-regală-a-fost-întâmpinată-de-peste-2000-de-persoane-la-galați

Peste 2.000 de persoane au participat la sosirea Familiei Regale în Galați, eveniment prilejuit de Ziua Monarhiei, 10 mai.

Anul acesta, Gara din Galați a fost destinația călătoriei Trenului Regal, aici unde membrii Casei Regale au fost întâmpinați de primarul Ionuț Pucheanu. „Galațiul este astăzi destinația trenului regal, chiar de Ziua Monarhiei. Momentul pe care-l trăim acum ne întărește convingerea că suntem o comunitate care nu-și uită istoria, ci una care prețuiește trecutul și privește cu încredere spre viitor. Vizita de astăzi demonstrează că orașul nostru este cu adevărat primitor, cu oameni ospitalieri, dar și un centru economic important, așa cum trebuie să fie cel mai mare port la Dunăre din România. Iar totul se datorează încrederii gălățenilor într-un proiect solid de dezvoltare a orașului”, a declarat Ionuț Pucheanu, primarul Municipiului Galați.

Delegația Casei Regale a fost formată din Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Cei trei au vizitat Primăria Municipiului Galați și au semnat în Cartea de Onoare, lăsând un mesaj prin care își manifestă aprecierea față de generoasa ospitalitate de care au avut parte.

Călătoria Familiei Regale în Galați continuă și pe parcursul zilei de miercuri, 11 mai, aceasta urmând să fie însoțită de Primarul Ionuț Pecheanu la sediul organizației locale Crucea Roșie, la Combinatul Siderurgic Liberty Galați și, la final, la Centrul de zi pentru copii Sf. Spiridon.

Anul acesta, scopul călătoriei simbolice efectuate de Familia Regală este de a recunoaște eforturile făcute de comunitățile locale în ultimii doi ani, pe durata crizei sanitare și în contextul conflictului armat de la granițele României.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top