Now Reading
Prima licitație de bijuterii susținută de un comisar AI

Prima licitație de bijuterii susținută de un comisar AI

Revista Psychologies

Prima licitație de bijuterii în format Timed Online Auction, susținută complet de un comisar AI, va avea loc vineri, 29 septembrie, ora 12:00, pe platforma Artmark Live 2.0.

Everlasting summer. Licitația de Bijuterii” marchează o schimbare a modului în care accesoriile și piesele de colecție sunt vândute, deschizând un nou capitol în comerțul online. Evenimentul reprezintă o dovadă a modului în care tehnologia poate revoluționa industria tradițională a bijuteriilor, făcând-o mai accesibilă și mai sigură pentru toți cei implicați.

Comisarul AI va avea sarcina de a monitoriza activitatea participanților la licitație, să verifice și să valideze ofertele depuse, să identifice orice încălcare a regulilor licitației și să asigure desfășurarea licitației într-un mod transparent și echitabil pentru toți participanții.

Participanții la evenimentul de vineri, 29 septembrie, au ocazia să aleagă dintr-o colecție de 300 de bijuterii de colecție, vintage sau contemporane: inele în culori vibrante, brățări impresionante, coliere de epocă, cercei delicați sau broșe din aur sau argint, decorate cu diamante, safire, rubine, perle sau smaralde. Cea mai valoroasă piesă a licitației, o brățară din aur bicolor, ornată cu 73 de safire, are prețul de pornire de 5.000 de euro. La capătul opus, cea mai accesibilă piesă a licitației este colierul din argint, decorat cu mix de pietre semiprețioase, care are prețul de pornire de doar 80 de euro.

Una dintre piesele de rezistență din cadrul licitației este brățara din aur decorată cu elefanți pavați cu diamante. Prețul de pornire al piese de colecție este 3.000 de euro. O apariție de epocă, în cadrul licitației, este setul din aur, format din pereche de cercei și broșă, ornat central cu leul venețian, decorat cu micromozaic. Setul, semnat Atelier Veneția, are prețul de pornire de 1.000 de euro.

Everlasting summer. Licitația de Bijuterii” oferă ocazia participanților să liciteze din confortul propriei case, adjudecând piesa care le reprezintă stilul și personalitatea. Evenimentul susține cerințele și preferințele în continuă schimbare ale cumpărătorilor moderni, care caută experiențe sigure și accesibile. Platforma online Artmark Live 2.0 utilizează cele mai recente tehnologii de securitate pentru a asigura o experiență sigură și încredere în timpul licitației. Casa de licitație A10 by Artmark oferă posibilitatea participanților la licitaţie să achiziţioneze bijuteriile şi cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Până vineri, 29 septembrie, expoziția de bijuterii de colecție poate fi admirată la Palatul Cesianu-Racoviță. Expoziția este deschisă în intervalul orar 10:00-20:00. Vizitatorii au ocazia să admire, să probeze bijuteriile și să primească consiliere din partea consultanților de artă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top