Now Reading
Somatic Healing Summit: dincolo de stres, emoții și limite

Somatic Healing Summit: dincolo de stres, emoții și limite

Revista Psychologies
Somatic Healing Summit

Într-o societate în care accentul este pus deseori pe aspectele cognitive și productivitate, stresul și agitația cotidiană ne pot determina să ne pierdem conexiunea cu propriul corp, ignorând semnalele de disconfort sau epuizare. Mulți poate nu simt senzațiile de bază, precum foamea sau setea, alții mănâncă, dimpotrivă, compulsiv, și nu simt sațietatea. Alții muncesc dincolo de limitele corpului și își dau seama de asta abia când oboseala cronică este deja prezentă.

Când nu îi auzi șoaptele, corpul poate trage semnale de alarmă din ce în ce mai mari, prin simptome, sindroame, boli, dureri, tensiuni, comportamente compulsive, dependențe, răbufniri de furie sau atacuri de anxietate.

Dacă te regăsești în aceste situații, te invităm să-ți oferi șansa de a te reconecta cu tine la Somatic Healing Summit.

  • Somatic Healing Summit este un eveniment online și gratuit, susținut de câțiva psihologi și terapeuți somatici, precum și alți experți în tehnicile de lucru cu propriul corp, în perioada 26 februarie – 2 martie.
  • Acest eveniment este un cadou pentru toți cei care doresc să exploreze mai mult relația cu propriul corp și să învețe tehnici eficiente de gestionare a emoțiilor și de eliberare de stres.
  • Timp de o săptămână te vei conecta cu terapeuți cu experiență în tehnicile somatice și vei practica mai multe exerciții alături de aceștia.
  • Vei observa cât de simplu și eficient poate fi să rămâi prezentă în corp alături de emoțiile tale, dar și cât de multă liniște se face în tine când reușești acest lucru.

 

Te poți înscrie gratuit în summit aici: https://www.practicisomatice.andreeateodor.com/somatic-healing-summit

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top