Now Reading
Filmele bune te duc la Roma!

Filmele bune te duc la Roma!

Revista Psychologies

Ingeri si demoni, Tom Hanks, Ewan McGregor, Ron Howard

Cinefilii amatori de lectura care isi fac planuri de vacanta isi pot satisface toate cele trei hobby-uri dintr-o miscare. Pe 12 mai a.c. incepe promotia “Filmele bune te duc la Roma!”, avand ca premii invitatii la filmul “Ingeri si demoni”, carti “Ingeri si demoni” de la editura RAO si o excursie pentru doua persoane la Roma.

Se apropie sezonul cald, concediile si vacantele si toti vom avea mai mult timp pentru un film bun, o lectura placuta, o calatorie spre noi destinatii turistice. Pentru a le face tuturor pe plac Prooptiki Romania lanseaza promotia “Filmele bune te duc la Roma!”, ai carei castigatori vor fi premiati cu invitatii la filmul “Ingeri si demoni”, exemplare din volumul omonim al lui Dan Brown, oferite de Editura RAO, si o excursie de week-end, pentru doua persoane, la Roma.

La promotie pot participa cei care vor achizitiona, in perioada 12 mai 2009 – 4 iulie 2009, oricare dintre DVD-urile participante, printre care se numara “Codul lui Da Vinci”, “Legendele toamnei”, “Marie Antoinette”, “Casino Royale”, “Spiderman 3”, “Iubitul meu se insoara”, “Bad Boys”, “Desperado”, “Charlie Talisman”, “Vantage Point” si altele, disponibile acum la un pret special, de numai 29,9 RON. Promotia “Filmele bune te duc la Roma!” se va derula in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex si Real. Informatii suplimentare si regulamentul promotiei sunt disponibile pe site-ul www.prooptiki.ro.

“Ingeri si demoni” marcheaza inceputul incursiunii lui Dan Brown in lumea tabu a misterelor religioase, pe care avea s-o continue mai apoi in “Codul lui Da Vinci”. Lansat in 2000, volumul, care a starnit numeroase polemici si controverse, este, in continuare, disponibil in librariile din toata tara.

Acum, opera lui Dan Brown revine in atentia publicului odata cu lansarea in cinematografe a peliculei omonime, cu Tom Hanks si Ewan McGregor in rolurile principale. Cel care semneaza regia filmului este Ron Howard, care a realizat si “A Beautiful Mind”, “Codul lui Da Vinci” si mai recentul “Frost/Nixon”. Filmul va rula pe marile ecrane incepand de vineri, 15 mai a.c.

Prooptiki Romania, filiala a grupului media elen Audiovisual, este liderul pietei home- entertainment din Romania, detinand licenta de distributie pe DVD pentru productiile Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Home Entertainment, Universal Studios, Paramount Pictures, DreamWorks, precum si pentru produsele video Jetix, BBC si o gama larga de filme independente. Incepand din iunie 2007, Prooptiki distribuie in Romania si productii in format Blu-Ray. De asemenea, Prooptiki detine licenta de distributie in cinematografe a productiilor Walt Disney si a unei serii de filme independente. www.prooptiki.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top