Now Reading
Istvan Teglas pune vecinii pe jar in spectacolul Comedie Neagra

Istvan Teglas pune vecinii pe jar in spectacolul Comedie Neagra

Revista Psychologies

Spectacolul Comedie Neagra cu Istvan Teglas in rolul principal se joaca sambata, 26 octombrie, ora 22:00, la Godot Café-Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol de face in baza rezervarilor la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244.

 

„Comedie neagra“ este un spectacol neobisnuit care prinde cu putere spectatorul inca de la primele replici si nu-i da drumul decat la final. De ce? Pentru ca avem farsa intr-un act dupa un text scris de Peter Shaffer in 1965, un regizor cu viziune, plus sapte actori talentati.

Actiunea se petrece intr-un apartament din Londra, in timpul unei pene de curent. Miller Brindsley (Istvan Teglas) este un tanar sculptor fara noroc si fara bani care spera sa-si vanda operele unui domn bogat, dar si sa-l impresioneze pe tatal logodnicei sale, Carol Melkett (Alina Popescu). Din acest motiv, muta mobilierul si obiectele de valoroase ale vecinului lor Harold Gorrringe (Mihai Smarandache), fara stirea acestuia. Planul este stricat de o pana de curent si de aparitia unor musafiri neasteptati.

Regizorul Cosmin Alexandru Purice foloseste un artificiu inedit: un joc de lumini pe dos. Spectatorii vor vedea totul ca in oglinda. Cata vreme in apartament e lumina, din sala scena se vede cufundata in intuneric. Cand se intrerupe curentul, spectatorii vad pe scena lumina. Iar conventia este respectata de-a lungul spectacolului ori de cate ori se aprinde un bat de chibrit sau o lanterna.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top