Now Reading
Musicalul Cantec pentru Tisha

Musicalul Cantec pentru Tisha

Revista Psychologies

Duminica, 5 aprilie, orele 18.00, copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la premiera absoluta a musicalului Cantec pentru Tisha, in regia Feliciei Dalu, care se va juca la Sala ArCub (Str. Batistei, nr. 14).

Toti copiii vor fi intampinati cu surprize iar cei care poarta nume de Floare vor beneficia de intrare libera (in limita locurilor disponibile).

Cantec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cantece si jocuri interactive in care spectatorii – mari si mici – devin eroii povestii Tishei. 

Este un spectacol emotionant dedicat atat copiilor peste 4 ani cat si parintilor. Prin interactiune si jocuri noi, Cantec pentru Tisha  reuseste sa aduca in prim plan relatia dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu cei mici.

Musicalul Cantec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povesti reale, muzica originala antrenanta a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plina de farmec a unor actori experimentati si, surpriza spectacolului, aparitia video a cuplului Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol.

In Vinerea  Mare, pe 10 aprilie, orele 18.00, tot la sala ArCub, MiniArtShow by Ioana Ginghina impreuna cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, fac cadou copiiilor din medii defavorizate o reprezentatie a musicalului Cantec pentru Tisha, donand 50% din profit.

 

Durata: 60 min

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim – http://www.eventim.ro

Rezervari bilete se pot face la [email protected], telefon 0749419999.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top