Now Reading
Eveniment dedicat excelenței corale la Sala Radio

Eveniment dedicat excelenței corale la Sala Radio

Revista Psychologies
Corul de copii radio

Un eveniment ce marchează o colaborare internațională deosebită între Radio România și Radiodifuziunea Bulgară, va avea loc joi, 29 februarie 2024, de la ora 19.00 la Sala Radio, aducând pentru prima dată două ansambluri de copii într-o interpretare comună la București. Astfel, CORUL DE COPII RADIO vă invită la un concert de excepție, alături de CORUL DE COPII AL RADIODIFUZIUNII BULGARE (Children’s Choir of the Bulgarian National Radio).

În programul serii vă veți bucura de un repertoriu extrem de variat. Ansamblul invitat de la Sofia va interpreta piese semnate de compozitori bulgari, dar și o lucrare de Franz Schubert, un tango de Astor Piazzolla, un aranjament după Bohemian Rhapsody – Freddie Mercury și un cântec tradițional japonez, semnat de compozitorul Hideo Kobayashi. Corul de Copii Radio a pregătit pentru acest eveniment lucrări de Pablo Casals, Frode Fjellheim, Karl Jenkins, Serge Folie, John Rutter, Marcos Leite, Javier Busto, Sabin Păutza, Dan Buciu și Anton Zeman.

Ansamblul de la Sofia se pregătește sub îndrumarea dirijoarei VENETSIA KARAMANOVA și a pianistei SIANA ATANASOVA și Corul de Copii Radio este pregătit de dirijorul RĂZVAN RĂDOS și de pianista MAGDALENA FAUR.

„Programul acestui concert este spectaculos, pentru că atât corul nostru cât și cel bulgar pot să interpreteze cu ușurință lucrări de Razvan Rados dificultate crescută, adăugând elemente de scenografie ce măresc emoția transmisă publicului. Vă așteptăm cu drag!”

– declară despre eveniment Răzvan Rădos, dirijorul Corului de Copii Radio

 

  • Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00).
  • Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.
  • Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top