Now Reading
Radio Romania Muzical implineste 17 ani

Radio Romania Muzical implineste 17 ani

Revista Psychologies

24 martie 1997 a fost prima zi de emisie a postului Radio Romania Muzical, cel care ramane unicul post romanesc dedicat exclusiv muzicii clasice.

 

Sub deviza „Muzica clasica pentru toti”, Radio Romania Muzical propune zi de zi cea mai buna muzica clasic, jazz & more, transmisiuni directe de la cele mai importante evenimente nationale si internationale, stiri, emisiuni de educatie muzicala, cele mai noi productii discografice ale momentului.

In 24 martie 2014, Radio Romania Muzical a ales sa fie mai aproape de ascultatorii sai: fiecare mesaj transmis cu ocazia aniversarii este recompensat cu un mic cadou, si va fi citit in cadrul emisiunilor „Musica viva” (orele 7.20-9.55) si „Perpetuum mobile” (orele 17.05-18.55). De asemenea, in cadrul acestor emisiuni vor putea fi ascultate declaratii ale muzicienilor romani promovati de Radio Romania Muzical in reteaua Uniunii Europene de Radio referitoare la importanta faptului de a putea fi ascultat nu numai in Romania, ci si in alte tari ale Europei, la posturi ca BBC3 sau France Musique. Pe aceasta lista se regasesc numele violonistei Alexandra Bobeico, castigatoare a concursului „Concertino Praga” in 2013 si al violonistului Razvan Stoica, detinator al Marelui Premiu la concursul „New Talent” de la Bratislava 2013.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top