Now Reading
5 daruri speciale pe care i le poți face unei femei din viața ta

5 daruri speciale pe care i le poți face unei femei din viața ta

Revista Psychologies
5-daruri-speciale-pe-care-i-le-poți-face-unei-femei-din-viața-ta

Există, deseori, momente în care trebuie să facem cadouri femeilor din viața noastră, fie de 8 martie, fie de Crăciun, fie la aniversarea lor. În aceeași măsură, uneori, nu este nevoie de ocazii pentru a surprinde o femeie din viața noastră, pentru a o bucura oferindu-i un cadou potrivit gusturilor și personalității ei. De aceea, iată 5 cadouri pe care i le poți dărui unei femei din viața ta – iar unele dintre ele nu costă absolut nimic.

1. Produse de înfrumusețare

Dacă persoanei căreia îi faci darul îi place să se machieze, atunci un produs precum palete machiaj poate fi mai mult decât potrivit. Asigură-te că paleta conține culorile pe care le folosește mai des și, totodată, îi poți cumpăra și un set de pensule profesionale. Pe lângă acestea, o variantă ar mai fi o nuanță de ruj care să i se potrivească sau un fond de ten în concordanță cu nuanța pielii sale, care să reziste pe durata întregii zile. 

2. Timpul tău

Uneori, unele persoane din viața noastră au nevoie de timp mai mult decât orice altceva. Astfel, mai ales dacă este mama, bunica sau partenera ta, asigură-te că îi oferi suficient din timpul tău. Dacă vrei să-i faci un cadou memorabil, oferă-i o zi alături de tine: plimbați-vă, discutați, faceți activități împreună, luați prânzul sau cina într-un loc deosebit, cu mâncare delicioasă, râdeți mult, bucurați-vă reciproc unul de celălalt. Cu siguranță va fi o zi memorabilă și, pentru femeia din viața ta, va reprezenta cadoul ideal, mai ales dacă aveți o relație specială, nu vă întâlniți atât de des și, de obicei, din cauza sarcinilor zilnice, a responsabilităților cotidiene, petreceți puțină vreme împreună. 

3. O zi la spa

Achiziționează-i un abonament la spa persoanei căreia îi dăruiești cadoul și determin-o să se relaxeze complet, să își acorde timp ei însăși, să își relaxeze trupul și mintea prin intermediul masajului corporal și facial, al gomajului, al împachetărilor, al saunei și nu numai. Abonamentele pot include mai multe facilități și servicii; tu doar asigură-te că i le oferi pe acelea care i se potrivesc și pe care le-ar dori (în caz contrar, oferă-i ei opțiunea să își aleagă serviciile dorite).

4. Un city break împreună

Un alt cadou care implică timpul împreună este un city break. Stabiliți perioada în care puteți să mergeți, alegeți orașul, cumpără bilet de avion, stabilește cazarea și bucurați-vă de câteva zile pe care le veți petrece împreună, străbătând un oraș nou, încercând noi arome și miresme. De asemenea, puteți vizita muzee, puteți afla lucruri interesante despre țara pe care o vizitați (cultura acesteia, tradiții și obiceiuri, informații istorice și geografice). Stabiliți lucrurile pe care vreți să le vizitați și profitați de momentele petrecute împreună, descoperind locuri pe care cu siguranță le veți păstra în memorie mult timp de atunci încolo, mai ales că vacanța va presupune relaxare și bucurie. 

5. Un aranjament floral

În cazul în care femeii căreia îi vei face darul îi plac florile, atunci un aranjament floral deosebit și colorat, realizat în cadrul unei florării, poate fi o idee minunată, mai ales că, în general, florile sunt un simbol al recunoștinței, al respectului și al iubirii necondiționate. Există numeroase aranjamente deja realizate, dar te poți baza pe gusturile personale și pe talentul florăresei și să alcătuiți împreună un aranjament floral prin intermediul căruia să o surprinzi pe cea care îl va primi și se va bucura de culoarea și, de ce nu, de mireasma acestuia. 

Așadar, gândește-te la personalitatea femeii căreia îi vei face cadoul, la dorințele și la gusturile sale, și alege să-i dăruiești ceva cu care să o surprinzi, ceva care să o facă fericită și care să-i amintească de tine, indiferent că acest dar presupune timpul tău, o vacanță sau un obiect pe care și-l dorește și pe care l-ar folosi cu plăcere. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top