Now Reading
Viata sexuala dupa varsta de 50 de ani – Reaprinderea romantismului, pasiunii si emotiei!

Viata sexuala dupa varsta de 50 de ani – Reaprinderea romantismului, pasiunii si emotiei!

Revista Psychologies
Autor: Dr. Ruth K. Westheimer, Pierre A. Lehu
Editura: Curtea Veche, 2008

Vine o vreme in viata oricarui cuplu cand partenerii isi dau seama ca lucrurile nu mai stau cum stateau in tinerete, ca relatia nu mai e aceeasi. Viata sexuala este printre primele elemente ale unei relatii de cuplu care sufera de pe urma trecerii timpului.Viata sexuala dupa varsta de 50 de ani, Dr. Ruth K. Westheimer, Pierre A. Lehu, Curtea Veche
Vine o vreme in viata oricarui cuplu cand partenerii isi dau seama ca lucrurile nu mai stau cum stateau in tinerete, ca relatia nu mai e aceeasi. Viata sexuala este printre primele elemente ale unei relatii de cuplu care sufera de pe urma trecerii timpului.

Dr. Ruth ne arata ca nimic nu e pierdut pentru cei care se afla in aceasta situatie, daca vor sa isi salveze relatia. Urmand sfaturile Dr. Ruth, renumita in toata lumea ca terapeut, specialista in analiza profunda a schimbarilor intervenite in viata sexuala a cuplurilor trecute de 50 de ani, puteti face primul pas in rezolvarea problemelor pe care le aveti.

„Exista oare dezavantaje in a imbatrani? Bineinteles ca sunt! Insa dati-mi voie sa spun hotarat ca in legatura cu acest subiect in care eu sunt experta, SEXUL, am multe vesti bune. Multe persoane descopera ca dupa varsta de 50, 60 sau chiar 70 de ani traiesc cele mai bune experiente sexuale din viata lor.“
Dr. Ruth

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate? Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea si seara, la o baie calda. Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii!

Exclusiv pentru femei. .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top