Now Reading
Cele mai în vogă culori ale anului 2022 se regăsesc pe epantofi.ro

Cele mai în vogă culori ale anului 2022 se regăsesc pe epantofi.ro

Revista Psychologies

Noul an aduce energie nouă și… noi tendințe! Totul indică faptul că acestea vor fi dominate de către culori în 2022. Cobalt, verde strălucitor, fuchsia intens – aceste culori au fost populare sezonul trecut și vor fi în continuare considerate la modă. Institutul Pantone a indicat însă nuanța principală care se regăsește deja în garderoba influencerilor și a fashionistelor.

Culoarea anului 2022 este Very Peri, o combinație unică de albastru și violet, perfectă pentru a aduce viață ținutele monocrome, așa că merită să alegi accesorii originale sau o geantă de mână în această nuanță. Propuneri fermecătoare de modele au început să-și facă deja apariția în catalogul celor mai mari branduri, printre care Pinko sau Versace Jeans Couture. În plus, dacă ești în căutare de o culoare complementară care să-ți scoată în evidență ținuta alături de protagonista anului, auriul este varianta ideală.

Primăvara merită să inviți și nuanțele de verde în garderoba ta – lime, neon sau fistic. Poți paria pe un duo cu care vei avea succes inevitabil: pantofi verzi și o geantă de mâna de o culoare asemănătoare – o combinație originală și atrăgătoare pe care chiar și minimalistii o vor adora.

Creme de la crème! Nuanțele de bej, crem și alb ca zăpada sunt culori atemporale, proaspete și elegante care nu se demodează niciodată, fiind o contrabalansare excelentă pentru culorile intense. Adidașii albi, o geantă strălucitoare, o șapcă de baseball sau o pălărie tip bucket sunt o investiție grozavă de care te vei putea bucura timp de ani de zile. Cei care iubesc piesele clasice se vor bucura să audă că inclusiv negru își va menține locul în topul preferințelor.

211118_Eobuwie_6320

Hitul verii 2022? Nuanțele portocalii, mandarine și mango! Șlapii sau un shopper încăpător în această nuanță sunt un must-have care, de asemenea, îți vor pune bronzul în evidență pe perioada verii.

Sezonul acesta, pariază pe o explozie de culoare! Primăvara este propice schimbărilor de modă, așa că alege combinații îndrăznețe. Caută inspirații de modă pe platforma multibrand epantofi.ro, unde poți găsi o selecție largă de mărcile tale preferate casual, sport și premium. Ține minte – dacă te răzgândești, acum ai 100 de zile pentru a le returna!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top