Now Reading
Arta Taoistă a Dormitorului cu Alina și Iulian Alexandrov

Arta Taoistă a Dormitorului cu Alina și Iulian Alexandrov

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitații săi, Alina și Iulian Alexandrov, Instructori Certificați în sistemul Universal Healing Tao.

Pudicii influenți din cele mai vechi timpuri, care se temeau teribil de energia amoroasă, au considerat să o suprime, să o caracterizeze ca fiind imorală și păcătoasă, iar viziunea lor a devenit o atitudine generalizată care s-a perpetuat generații după generații.

Majoritatea religiilor au reușit să pună un x pe organele sexuale, au suprimat orice gest ar putea duce omul cu mintea la organele sexuale, deși acolo este nu doar capacitatea de vindecare a corpului nostru și secretul longevității, dar și o sursă interminabilă de plăcere, fericire, bucurie.

Războiul sexelor ce durează de mii de ani și a creat nenumărate sentimente de slăbiciune, rușine, a dus la refulări și la o deconectare profundă de propriul trup, de suflet, de sacralitate, ruptură care se moștenește ca o plagă din generație în generație.

Prin comparație, civilizațiile orientale au sacralizat energia erotică. La taoiști, arta erotică face din actul amoros o uniune metafizică între forța feminină, yin și cea masculină, yang ce duce la amplificarea în ființele celor doi iubiți a forței cosmice universale, CHI.

Tao este o cale prin care ne putem deschide mintea pentru a învăța mai multe despre lume, despre drumul nostru spiritual și despre noi înșine. Sexualitatea taoistă care mai este numită și „Arta dormitorului”, este o tradiție veche de 5000 de ani care oferă o cunoaștere profundă a orgasmelor multiple masculine, precum și a multor altor secrete ale împlinirii sexuale. Ea a fost dezvoltată pentru a ajuta cuplurile să experimenteze acte amoroase mult mai plăcute și cu o mai mare forță de vindecare.

Date fiind pudoarea și informațiile greșite legate de sexualitate, cu care cei mai mulți dintre noi au fost crescuți, Arta Taoistă a Dormitorului a constituit o adevărată revelație. Citind literatura de specialitate aflată pe piață, observăm că aceste secrete par interesante, dar cei mai mulți care ar vrea să pună în aplicare, nu știu de unde să înceapă pentru a deveni multiorgasmici și cum să experimenteze aspectele vindecătoare, intim emoționale și profund spirituale ale actului amoros.

Printre beneficiile practicilor Taoiste pentru cupluri se numără:

  • un corp mai sănătos,
  • gestionarea stresului,
  • echilibrarea emoțiilor,
  • o mai mare putere de vindecare și o mai mare iubire,
  • mai multă plăcere,
  • mai multă pasiune,
  • învățarea limbajului iubirii.
Le mulţumim partenerilor noştri:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top