Now Reading
Cum asortezi sneakersii cu o ținută elegantă

Cum asortezi sneakersii cu o ținută elegantă

Revista Psychologies
cum-asortezi-sneakersii-cu-o-ținută-elegantă

Încălțămintea sport și-a creat drum tot mai hotărât în rândul pasionatelor de fashion, fiind integrată cu mare ușurință în outfiturile casual, de zi. Chiar și marile branduri de modă și-au arătat deschiderea către acest tip de abordare feminină dar extrem de confortabilă, în care spiritul clasic la intersecție cu sportul, designul sau inovația în materie de texturi creează unele din cele mai neobișnuite asocieri. Colaborările dintre industria fashion și cea sportivă sunt tot mai frecvente, apreciate de consumatori și susținute de celebrități media.

Asortarea pantofilor sport la o ținută elegantă, de seară, poate fi totuși o provocare. Îți oferim câteva idei care să te ajute să te simți chic și comod, în același timp, atunci când participi la un eveniment de seară sau la un garden party reușit.

Pantofi sport cu rochie mulată de seară

Rochiile mulate, de tip bodycon, subliniază perfect liniile corpului și sunt din ce în ce mai prezente în rândul ținutelor elegante de seară, în rândul vedetelor internaționale și nu numai. Dacă îți dorești un look tineresc și lejer pentru o petrecere, optează pentru o variantă de rochie neagră sau crem, și combină cu încălțăminte comodă. 

Poți asorta sneakerși de damă de la CCC de culoare alb sau culoarea untului, ori o variație de astfel de tonuri neutre, și vei obține un look deosebit, cu aspect retro-modern. Vei regăsi același stil propus recent de către Jordyn Woods, care a combinat o rochie vintage, maxi, ivorie de la Sami Miro cu o pereche de încălțări moderne, ușor supraînălțate și de culoare bej caramel.

Fustă midi cu pantof sport clasic

La o petrecere de vară poți asorta o pereche de pantofi sport clasici, de exemplu un model Adidas Originals sau orice altă variantă de încălțări albe, cu o fustă din tul sau din voal bogat, de tip tutu, și într-o culoare vie. Astfel de piese feminine și vesele le vei regăsi chiar și în colecția acestui gigant sport, acesta fiind unul din modalitățile prin care brandul se reinventează permanent, păstrând, însă mereu amprenta caracteristică a abordărilor sale.

Combină și cu un sacou vesel sau o jachetă din denim, pentru un look sporty, și nu uita de un clutch și de ochelarii favoriți de soare pentru a completa această ținută de party originală și îndrăzneață.

Rochie de seară maxi cu sneakersi colorați

Pentru un eveniment de seară poți asorta o fustă maxi, largă și evazată, din materiale în culori vii sau cu accent metalic, cu un top sau un sacou pană în talie. La fel de potrivită este însă și o rochie lungă, dintr-un material cu textură bogată. La oricare dintre variante poți alege pantofi sport alb clasici, sau unii colorați în nuanțe intense. 

Lasă-te inspirată de exemplu de lookul îndrăzneț al Rihannei, care a optat pentru sneakerși albi, simpli și o rochie maxi albastru neon, cu textură bogată din volane de tulle suprapuse, pentru un look atipic, dar cu care ne-a obișnuit deja. 

Pantofi sport în ziua nunții!

Dacă ești suficient de îndrăzneață și îți dorești comoditate într-o zi extrem de importantă cum este cea a nunții tale, optează tot pentru încălțăminte sport. Astfel, vei avea parte de confort maxim, iar ținuta ta va ramane, cu siguranță, în amintirea celor prezenți.

Mai mult, nu trebuie să optezi pentru pantofi albi, ci poți alege, de exemplu, materialul rochiei din saten în nuanțe pastelate, căruia sa îi asortezi sneakerșii în aceleași tonuri, legați cu șireturi late confecționate din același material ca al rochiei.

Nu ezita să aduci și tu acest trend sporty în ținutele tale elegante și să îmbini comoditatea unor sneakersi cu feminitatea oferită de rochile de seară!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top