Now Reading
Eric Frattini- 500 ani de spionaj la Vatican

Eric Frattini- 500 ani de spionaj la Vatican

Revista Psychologies
Autor: Eric Frattini
Editura: Tritonic, 2008

In luna octombrie, colectia SENS a editurii Tritonic va fi completata de unul dintre cele mai mari studii ale autorului spaniol Eric Frattini: „Sfanta Alianta. 500 de ani de spionaj la Vatican”.Eric Frattini- 500 ani de spionaj la Vatican, Eric Frattini, Tritonic
In luna octombrie, colectia SENS a editurii Tritonic va fi completata de unul dintre cele mai mari studii ale autorului spaniol Eric Frattini: „Sfanta Alianta. 500 de ani de spionaj la Vatican”.

Prin acest volum, Eric Frattini doreste sa scoata la lumina misterele care au invaluit timp de 500 de ani actiunile papalitatii, mai exact istoria Sfintei Aliante serviciul de spionaj al Vaticanului.

Este prezentata politica papilor sustinuta de Sfanta Alianta, incepand cu Papa Pius V pana la Ioan Paul al II-lea. Spionii bisericii au fost simbolul perfect al devizei: “Prin cruce si spada”.

Eric Frattini a luat parte la mai multe conflicte internationale precum: sfarsitul razboiului din Liban, razboiul Iraniano-Irakian, conflictul din fasia Gaza, razboiul din Golf, razboiul din Kurdistan si cel din Cecenia, in calitate de reporter de teren. In acest interval a avut ocazia sa cunoasca si sa intervieveze pe: Yasser Arafat, Nelson Mandela, Margaret Teatcher, Tony Blair.

A publicat peste 20 de carti majoritatea vizand tema serviciilor de investigatie secreta si spionaj precum si numeroasele actiuni ilegale si criminale ale organelor de conducere.

In cadrul colectiei Secretele Serviciilor Secrete, Editura Tritonic a publicat deja volumele: KGB- Fantomele din Lubianka si MI6- Secretele din Legoland si urmeaza sa apara: CIA si Mossad..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top