Now Reading
Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina

Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina

Revista Psychologies
Autor: Shere Hite
Editura: Nemira, 2008

Ideea ca ar fi ceva in neregula cu conceptiile traditionale despre sex, si nu cu femeile, a fost atat de radicala, incat Shere Hite a devenit celebra peste noapte.Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, Shere Hite, Nemira
Ideea ca ar fi ceva in neregula cu conceptiile traditionale despre sex, si nu cu femeile, a fost atat de radicala, incat Shere Hite a devenit celebra peste noapte.

Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, lucrare semnata de tanara absolventa in sexologie clinica, Shere Hite, a starnit furtuni imediat dupa aparitie, reusind sa demoleze, dintr-o singura miscare, unul dintre cele mai mari mituri ale sexualitatii feminine: acela ca femeile ar trebui sa aiba orgasm in timpul actului sexual.

Rezultat in urma unei cercetari fara precedent in domeniu (mai mult de trei mii de femei au raspuns unui chestionar referitor la propria lor sexualitate), Raportul Hite a revolutionat total modul in care femeile isi privesc propriul corp.

Ideea directoare a studiului a fost o inovatie extraordinara: tot ceea ce se intampla in timpul actului sexual ridica problema egalitatii intre sexe..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top