Now Reading
Cum să alegi ochelarii de soare în funcție de look-ul tău

Cum să alegi ochelarii de soare în funcție de look-ul tău

Revista Psychologies
cum-să-alegi-ochelarii-de-soare-în-funcție-de-look-ul-tău

Ochelarii de soare nu mai reprezintă de mult simple accesorii pentru a ne proteja ochii de razele ultraviolete, ci sunt o adevărată declarație de stil. Când amintim de Audrey Hepburn, de pildă, prima imagine care ne vine în minte este cea a ochelarilor săi glamour și ne gândim la ținutele sale pline de farmec, ideal asociate ochelarilor de soare.

Așadar, nu mai încape vorbă că o pereche de ochelari de soare este accesoriul perfect al femeilor care vor să dea dovadă de stil. Ochelarii de soare potriviți îți poate duce ținuta la un alt nivel, însă cum știi ce modele de ochelari să alegi? Asortarea ținutelor cu ochelari de soare nu este nicidecum o sarcină ușoară, ceea ce ne determină să-ți venim în ajutor cu o serie de sfaturi de modă. Iată cum alegi ochelarii de soare în funcție de look-ul pe care-l adopți!

Ochelari de soare pentru un look casual

Îți plac ținutele relaxate și stilul care te reprezintă este unul casual, format dintr-o pereche de jeans și un tricou? Atunci o pereche de ochelari de soare aviator cu siguranță se vor potrivi de minune cu un look casual. Ochelarii de soare cu rame stil oglindă pot fi, de asemenea, o alegere inspirată pentru look-urile casual, așa că poți comanda o pereche de ochelari de soare Hawkers dacă îți dorești un aspect unic.

Ochelari de soare pentru un aspect formal

Pentru o ținută mai formală, așa cum este, de pildă, o rochie clasică sau un costum cu note masculine, cei mai potriviți ochelari de soare pot fi cei cu forma cat eye sau ochelarii de soare cu formă rotundă. Aceste modele de ochelari vor reuși să adauge o notă glam ținutelor tale formale, cu atât mai mult cu cât o rochie neagră, o pereche de ochelari cat eye și un ruj roșu reprezintă una dintre cele mai stilate apariții din lumea modei.

Ochelari de soare pentru un look elegant

Dacă stilul elegant te reprezintă în totalitate și adopți adesea look-uri elegante și feminine, suntem de părere că nu există o pereche de ochelari mai potrivită decât cea în stilul cat eye, care va reuși să aducă look-ului tău un aer classy și rafinat. Desigur, o pereche de ochelari de soare rectangulari pot avea același efect, în funcție de ținuta elegantă pe care o adopți. Mai mult, este important ca perechea de ochelari aleasă să țină cont de fizionomia feței, pentru a te asigura că ochelarii îți vor evidenția într-un mod delicat trăsăturile.

Ochelari de soare pentru ținute sport

Stilul sport este extrem de permisiv în ceea ce privește modelele de ochelari de soare cu care ți-ai putea accesoriza ținutele. De la ochelari de soare cu rame rotunde sau rectangulare, până la ochelari de soare supradimensionați, toate aceste modele se vor potrivi perfect look-urilor tale sport sau sport casual. Așa cum am menționat și în rândurile anterioare, este important să găsești acea pereche de ochelari de soare care să-ți accentueze cel mai bine trăsăturile chipului.

Ochelari de soare pentru un look eclectic

Dacă ești o fire rebelă și un look funky sau eclectic este ceea ce îți dorești, atunci nu are de ce să-ți fie teamă să te joci cu diferite modele și texturi. Nu vei da greș niciodată optând pentru un model vintage de ochelari de soare, la fel cum și ochelarii cu rame rotunde, în nuanțe pastel, se vor potrivi perfect stilului tău. Mai mult, lentilele de tip gradient te pot ajuta să construiești un aspect și un stil distinctiv, așa că poți experimenta și cu astfel de modele de ochelari de soare.

Analizează-ți garderoba, observă care este stilul vestimentar care o domină și alege modele de ochelari de soare care să adauge o nouă dimensiune ținutelor tale. Doar există ochelari de soare potriviți pentru orice look la care te-ai fi gândit vreodată!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top