Now Reading
Femeile friguroase tânjesc după o pătură cu mâneci

Femeile friguroase tânjesc după o pătură cu mâneci

Revista Psychologies
femeile-friguroase-tânjesc-după-o-pătură-cu-mâneci

Zilele reci de toamnă nu întârzie în a-și face apariția, iar temperaturile din ce în ce mai scăzute își pun deseori asupra confortului oricărei persoane. Îți doreșți să îi oferi iubitei tale un dar ingenios, care să îi țină de cald în momentele în care nu se poate cuibări în brațele tale? Atunci tocmai ai găsit rețeta succesului: o pătură cu mâneci. Moale, pufoasă și cu o textura ca de catifea, așa este descrisă pătură cu mâneci de către toate persoanele ce o folosesc deja, iar numărul acestora nu este deloc redus. Varietatea modelelor te ajută să iei cea mai bună decizie, în raport cu preferințele iubitei tale.

Pătură cu mâneci „Super Catifelată”, la mare căutare

Oricât de mult ai tânji la lunile de vară, este momentul să admiți faptul că sezonul estival a apus demult. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți dărui cadouri pentru iubita ta, inspirate chiar și în anotimpul tomnatic. O pătură cu mâneci, buzunar și prindere la spate „Super Catifelată” va fi adorată de jumătatea ta. Știi deja pasiunea femeilor pentru produsele textile „cozy”, iar pătură cu mâneci se numără printre acestea. Deja ți-o imaginezi cum se așează confortabil pe canapea, își pregătește o ciocolată caldă cu multe bezele colorate pe deasupra și dă play unui maraton de seriale sau citește câteva pagini din ultima care pe care a achiziționat-o. O imagine de-a dreptul adorabilă, nu-i așa?

Dăruiește-i o pătură cu mâneci „Cool Stuff”

Îi cunoști deja pasiunea pentru fashion, iar ținutele sale sunt mereu impecabile. Totuși, lăsând la o parte latura de divă, iubita ta abia așteaptă să ajungă acasă pentru a adopta o ținută mai lejeră și a se bucura de confortul și liniștea propriei locuințe. Pătură cu mâneci „Cool Stuff” are un croi lejer, fiind perfectă pentru clipele în care își dorește să se simtă mai relaxată. Un astfel de cadou este pe cât de moale, pe atât de practic. Pătură cu mâneci devine cea mai bună prietenă a iubitei tale ori de câte ori se uită la un film în sufragerie, își bea cafeaua pe terasă sau se află într-o călătorie și urmează să înnopteze într-un camping. Acest produs excelează și la capitolul design, având în vedere că asocierea dintre negru și roșu este mereu o idee foarte bună.

Ce ai zice de o pătură cu mâneci „Fluture roșu fermecat”?

Ușoară ca un fluture, însă călduroasă ca o zi senină de iulie. Acest model de pătură  cu mâneci este o adevărată piesă de rezistență în materie de cadouri pentru iubita ta. Imprimeul atrage atenția oricărei femei, indiferent cât de pretenioasa s-ar dovedi aceasta. Este vorba despre un produs ce întrunește toate caracteristicile unui cadou perfect. Funcționalitate și estetică, în același timp! Ce își poate dori mai mult iubita ta? Nu, pinul cardului tău nu intră în discuție!

Hanoracul pătură cu glugă, o inovație în domeniul cadourilor

De asta chiar nu ai mai auzit până acum. Un hanorac pe post de pătură? O idee foarte cool. Atât de cool încât iubita ta va rămâne cu adevărat surprinsă. Iar dacă pe hanorac se mai regăsesc și constelațiile, cu atât mai bine. Simbolurile celeste mereu au făcut furori în rândul doamnelor și domnișoarelor, fiind asociate cu ideea de feminitate și bun gust. Hanoracul pătură este produsul ce ține totodată răcelile la distanță, ceea ce nu poate reprezenta decât un real avantaj.

Pătură cu mâneci pentru cupluri, o adevărată senzație

Se spune că ce este al tău, este și al iubitei tale. Totuși, nu va mai trebui să te îngrijorezi că îți va „împrumuta” pătură ta cu mâneci, asta dacă te decizi să optezi pentru o pătură cu mâneci pentru cupluri, cum găsești pe MindBlower.ro. Lăsând gluma la o parte, pătura pentru cupluri chiar reprezintă o idee foarte bună pentru relația ta. Astfel, la finalul zilei, când aveți amândoi parte de câteva clipe libere, vă cuibăriți și povestiți toate întâmplările zilei. Micile momente fac diferența, iar dacă îți doreșți să menții flacăra între voi, atunci comunicarea este cheia.

Astfel, cel mai potrivit cadou pentru iubita ta friguroasă este o pătură cu mâneci. Important este să te decizi asupra unui imprimeu care să se potrivească în raport cu personalitatea ei. Fie că optezi pentru o nuanță minimalistă sau pentru un imprimeu creativ, vei reuși să aduci zâmbetul pe buze jumătății tale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top