Now Reading
Levi’s®, maestul confortului, îți prezintă treningurile pentru Primăvară/ Vară 2022

Levi’s®, maestul confortului, îți prezintă treningurile pentru Primăvară/ Vară 2022

Revista Psychologies
levis-maestul-confortului-îți-prezintă-treningurile-pentru-primăvară-vară-2022

Confortul și ținuta atletică au revenit în forță în ultimul an, iar la intersecția dintre acestea se află treningul perfect. Pentru Levi’s, asta înseamnă treningurile Red Tab pentru bărbați și femei.

Piesele din acest sezon de treninguri Red Tab îmbrățișează stilul larg, cu umerii căzuți din anii 1990 și sunt confecționate dintr-un Terry francez greu, incredibil de moale și vine atât în varianta vopsită după ce articolul a fost cusut, cât și în varianta vopsită înainte de coasere, pentru a permite o gamă largă de culori. Cu prima variantă ai parte de acel aspect vintage al unui set preferat de trening ce a fost purtat mult timp, iar cu a doua ai parte de o culoare saturată care poate adăuga luminozitate garderobei tale.

În acest sezon, modelele se extind în gama Red Tab Sweats pentru a include pantalonii de trening și pantaloni scurți mai largi. Și, cel mai important, întreaga colecție poate fi încă purtată ca seturi întregi sau ca piese individuale pentru a vă condimenta stilul casual. Este modalitatea perfectă de a maximiza flexibilitatea pe care o oferă stilul de viață de astăzi. Este cel mai bun trening cu care poți lucra de acasă, dar care se poate transforma în ținuta perfectă de a fi purtată afară.

„Cazualizarea și confortul continuă să fie importante pe tot globul. În acest sezon, treningurile noastre Red Tab pentru bărbați și femei îmbunătățesc confortul și stilul, oferind atât un aspect complet, cât și variate opțiuni de combinare, inclusiv pantaloni scurți de trening și o multitudine de culori în întreaga colecție. Toată lumea poartă treningurile în moduri diferite și distractive și există, de asemenea, o mulțime de asocieri casual-elegant care se pot face pentru a amesteca look-urile și a le menține fresh.” – Karyn Hillman, director de produs la Levi’s Strauss & Co.

Despre brand-ul Levi’s:

Marca Levi’s simbolizează stilul clasic american și starea de bine fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat inovator și inovator care este de neegalat în industria confecțiilor. Gama noastră de îmbrăcăminte și accesorii de blugi de vârf este disponibilă în peste 110 țări, permițând persoanelor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top