Now Reading
3 moduri prin care puteți împrospăta decorul casei

3 moduri prin care puteți împrospăta decorul casei

Revista Psychologies
3-moduri-prin-care-puteți-împrospăta-decorul-casei

Împrospătarea decorului casei poate fi foarte distractivă, mai ales dacă ne gândim la asta ca la o șansă de a ne folosi imaginația și creativitatea. Pentru cei mai mulți dintre noi, casa este acel loc unic unde ne putem reculege după o zi haotică, unde putem pregăti mese hrănitoare pentru cei dragi și unde ne putem distra alături de prieteni.

S-au dus demult vremurile locuințelor sobre și întunecate. Tonurile neutre, piesele de mobilier confortabile și lumina naturală sunt elementele care ne ajută să revigorăm decorul locuințelor noastre.

Mobilier colorat și relaxant

Există atât de multe moduri diferite de a coopera cu piesele de mobilier atunci când vine vorba de culori și de modele. Nu vă fie teamă să adăugați puțină culoare în camera de zi, chiar dacă este vorba desre o piesă unică, cum ar fi o banchetă într-o culoare îndrăzneață. Puteți să vopsiți măsuța de cafea într-o culoare distractivă sau puteți adăuga unul sau două fotolii de relaxare în culori plăcute. Optați pentru unul sau două elemente îndrăznețe pentru a obține un decor plăcut și la modă, nicidecum un circ.

Decor plin de creativitate

O mână proaspătă de var are un impact uriaș asupra amenajării. Avem cu toții tendința de a crede în mod automat că albul este cea mai bună opțiune, dar încercați să vă gândiți la decorul pe care doriți să îl obțineți cu adevărat și vedeți ce alte opțiuni vi se par atrăgătoare. Pe lângă o culoare de var potrivită, o vitrină poate fi un element focal în orice încăperie. Este adevărat, cele mai multe modele de vitrine își pot găsi locul în orice încăpere a casei, de la bucătărie, dining, camera de zi și până în dormitor și baie. Vitrina este poate cea mai versatilă piesă de mobilier, tocmai pentru că are rolul de a găzdui bunurile noastre. Dacă în bucătărie sau în dining poate adăposti cele mai frumoase pahare și veselă, în camera de zi poate găzdui colecția personală de vaze sau farfurii, în timp ce în dormitor poate fi ideală pentru cărți sau așternuturi.

Arta de perete

Arta de perete, fie sub formă de afișe, postere, tablouri sau fotografii, este o tendință foarte populară care poate ajuta cu adevărat la crearea unei încăperi vibrante. Puteți imprima și agăța propriile imagini, optând pentru rame din lemn natural sau puteți înveseli fiecare încăpere în parte cu tablouri pe care le puteți găsi pe rafturile magazinelor. În plus, puteți alege tablouri din sticlă, hărți de perete sau alte imprimeuri moderne, opțiunile fiind nelimitate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top