Now Reading
Lumea Interioară a unei Femei

Lumea Interioară a unei Femei

cornelia-alina-mihail
lumea-interioară-a-unei-femei

Când ajungem să vorbim despre senzualitatea/ sexualitatea unei femei, ajungem să vorbim despre o conștiință mai înaltă, iar o conștiința cu cât este mai înaltă/ extinsă, cu atât devine mai rafinată. Conștiința unei femei se întinde pe mai multe dimensiuni sau în mai multe planuri de conștientizare. Femeia este conștientă mai mult decât bărbații. Este o ființă-inimă; Femeile sunt interne; bărbații sunt externi. Femeile sunt mai înzestrate cu talente și interese spirituale decât bărbații, ele fiind susținătoarele acestei perioade de deschidere spirituală și orientare către mișcarea energiei, masaj, meditație, vindecare sufletească și astfel de lucruri, unde bărbații de obicei spun: „Poftim? ce sunt acestea?” Este înnăscut și natural pentru ele, deoarece este energia lor și de aceea ele sunt maestre în arta relațiilor, se simt acasă, sunt fericite într-un astfel de spațiu.

Femeile sunt ființe ce caută armonia profundă, care poate fi găsită doar la nivelul unor vibrații mai înalte. Bărbații par să susțină un spațiu competitiv/ conflictual, din motive pe care, uneori, nici ei nu le înțeleg. Majoritatea bărbaților ridiculizează muzica ușoară, romantică, lumina lumânărilor, florile și tămâia, precum și scenele de seducție mai lungi. Acest lucru transformă sentimentele, emoțiile și senzualitatea unei femei în raport cu bărbatul său. Este firesc ca o femeie să-și dorească ca bărbatul său să-i acorde mai multă atenție, dacă, acesta dorește să-i ofere cu adevărat ceva femeii sale, să simtă în interiorul său, până la nivel celular profund, că primește ceea ce vrea cu adevărat. Un astfel de moment nu ar trebui să fie considerat nici ridicol și nici prea consumator de timp. Este important!

Pentru o femeie, apropierea și cunoașterea profundă este esențială ca și mâncarea sau sexul pentru un bărbat.

Femeia vorbește prin limbajul corpului – seducătoare, respingătoare, ezitantă, demnă, drăgălașă și mai puțin prin cuvinte concrete. Esența feminină nu este una statică, ea are menirea să fie centrul pentru un bărbat și, pentru a face acest lucru, trebuie să fie conectată în interior. Astfel, se conectează la întreaga lume, scanează pretutindeni, și cred că bărbații pot fi de acord cu acest lucru, dacă se opresc să realizeze că și ei au o parte feminină. Suntem atât yin, cât și yang. Sexualitatea/ senzualitatea unei femei nu este un „loc anume”; ci este o radianță a întregului său corp.

O femeie este cu atât mai frumoasă, mai seducătoare, mai senzuală, cu cât este mai deplin conectată cu lumea ei interioară, cu templul său sacru: Femininul ei interior, esența sa profundă, pură. O astfel de femeie nu va da niciun centimetru din puterea ei feminină dacă nu este pe deplin echilibrată și în siguranță. Va rămâne așezată, liniștită, regală. Poate răspunde doar în cuvinte, cuvintele ei însă, fiind înțelepte și veridice. Și când va fi pregătită, va putea să se dăruiască, să servească așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Se va mișca precum un tigru aprig, sau un prieten bun, sau ca un înger deghizat, sau ca o mamă iubitoare sau un judecător și un juriu. Orice va fi necesar, pentru că acum este echilibrată.

Diferența în abordarea sexuală între bărbați și femei este încă imensă. Și ambele sexe din păcate au păstrat-o și accentuat-o de-a lungul timpului. Diviziunea dintre sexe a fost împinsă la extreme. Oare nu este timpul să vindecăm această diviziune? Ceea ce este important pentru un bărbat, este potrivit nevoilor sale și femeile au acceptat și respectat acest lucru, dar ceea ce este important pentru o femeie poate fi acceptat și respectat la fel de către bărbați și societate la nivel global?

Femininul divin nu renunță la senzualitatea sau la sexualitatea sa pline de dragoste, le include în întregime. Masculinul divin asemenea. Ființa umană, care și-a elevat feminitatea și masculinitatea interioară are înțelegerea totului, și astfel poate fi generatoare de bine. Nu îi va răni pe alții în mod intenționat, nu își va mai putea pierde echilibrul, va fi naturală, spontană, în același timp puternică cât și iubitoare.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top