Now Reading
Mese speciale de găzduit în zona ta de dining

Mese speciale de găzduit în zona ta de dining

Revista Psychologies
mese-speciale-de-găzduit-în-zona-ta-de-dining

Cu mobilierul și decorațiunile potrivite, multe ocazii speciale pot fi sărbătorite acasă, în zona de dining, mai ales dacă activitatea principală este servirea unor mâncăruri delicioase.

Niciun restaurant nu îți poate oferi confortul de care te bucuri mereu acasă, așa că venim la tine cu câteva idei de mese festive pe care le poți găzdui chiar în zona ta de dining. 

Întâlnirile cu prietenii

Poți muta cu ușurință din oraș direct la tine acasă întâlnirile cu prietenii, fie că vorbim despre zona de dining din casă sau cea de pe terasă sau din balcon. Dacă ai o locuință cu o zonă de dining spațioasă, poți alege mese mari sau extensibile, care găzduiesc până la 10 sau 12 scaune, astfel că te vei bucura de compania multor persoane dragi. Confortul de acasă este inegalabil, iar tu le vei pune la dispoziție tuturor invitaților calitățile de gazdă primitoare.

Reuniuni de familie

Acasă găsești cel mai bun loc pentru reuniunile în familie. Niciun alt spațiu nu poate concura cu căldura și atmosfera pe care ni le pune la dispoziție propriul cuib. Întâlnirile cu membrii familiei vor fi mai pline de zâmbete, recunoștință și momente frumoase împreună. Pe lângă preparatele gustoase, completează masa cu diverse decorațiuni pentru fiecare invitat în parte – suport pentru farfurii, tacâmuri cu un model deosebit sau un set de veselă colorat vor fi apreciate și admirate de către toată lumea.

Cină romantică

Ce alt loc este mai potrivit pentru o cină romantică împreună cu persoana iubită decât propria casă? Dacă pui confortul și estetica locului pe primul plan, vei obține un cadru cu adevărat impresionant, desprins din filme. Mizează pe roșu, culoarea iubirii sau, dacă este o alegere prea vibrantă pentru tine, completează masa cu câteva decorațiuni în această nuanță. Câteva lumânări și un vin bun vor întregi atmosfera relaxantă și caldă din încăpere.

Masa de sărbătoare

Paște sau Crăciun, zona ta de dining poate fi locul ideal pentru a te bucura alături de persoane dragi de aceste ocazii speciale din an. Așa cum la fiecare sărbătoare importantă toată casa este plină de ornamente și decorațiuni, nici masa nu trebuie să fie neglijată. De Crăciun, folosește culorile reprezentative acestei sărbători, precum auriu, argintiu, roșu, iar de Paște optează pentru culori cât mai vibrante sau nuanțe pastel. De la veselă până la fața de masă, totul poate fi inspirat din tematica respectivă, iar invitații tăi vor fi impresionați de simțul estetic și bunul gust cu care este decorată zona de dining.

Mese aniversare

Mesele aniversare sunt un prilej de a te întâlni cu persoane dragi și a de a petrece timp împreună, povestind și bucurându-vă de preparate delicioase, gătite în casă. Încercăm cu fiecare ocazie să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi, așa că o zi de naștere sau onomastică reprezintă ocazia perfectă pentru acest lucru. Fie că vrei să organizezi o petrecere surpriză sau, din contră, preferi un cadru ceva mai intim, vei aduce sărbătoritului multă bucurie. Aliază-te cu instrumentele perfecte pentru gătit, iar cadoul ideal poate fi un tort delicios, făcut chiar în casă.

Alege de la Mobexpert mobilierul și decorațiunile potrivite pentru tine și casa ta! A început Summer Sale – în perioada 5.07 – 29.08.2021, te bucuri de reduceri de până la 50% la sute de produse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top