Now Reading
Exercitii de admiratie

Exercitii de admiratie

Revista Psychologies

Contemplarea unor obiecte, a unor peisaje placute, are un efect transformator. Exercitiile de admiratie iti permit sa inveti sa apreciezi lucrurile simple si sa fii mai bine dispusa.

 

Cand traim o sincera admiratie, devenim mai generosi, binevoitori, mai multumiti de vietile noastre si, prin urmare, mai fericiti. Inclusiv imunitatea este mai ridicata!

Daca in cursul saptamanii nu poti pleca din oras, admira rasaritul sau apusul de soare, copacii sau florile, opreste-te sa te joci cu un catel simpatic sau priveste un copil

Poti sa citesti biografiile oamenilor care te-au inspirat, sa privesti fotografiile pe care le-ai facut in acele vacante minunate sau sa urmaresti documentare despre planeta, unde vei vedea peisaje care iti taie respiratia.

Admiratia este strans legata de un nivel mai ridicat al dezvoltarii personale. Prin urmare, capacitatea de a admira peisaje, obiecte si persoane din jurul nostru ne ajuta sa fim mai conectati cu noi insine si sa ne sporim buna dispozitie.

Generozitatea provine nu doar din simpla privire a mediului ci din capacitatea de a percepe frumusetea in lucrurile din jur.

Daca vrei ca starea de bine sa persiste mai mult, acorda-ti timp pentru a trai sentimentul de apreciere si a te bucura de momentul in care esti.

La final de saptamana alege sa mergi la munte, in drumetii, sau in orice plimbare iti permite descoperirea de locuri noi, uimitoare.

 

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top