Now Reading
Revista Psychologies, editia octombrie 2016

Revista Psychologies, editia octombrie 2016

Revista Psychologies

Revista Psychologies, editia de octombrie, este acum disponibila la punctele de vanzare a presei impreuna cu cartea Inteligenta Emotionala!

Vrei sa fii cu adevarat fericita? Atunci trebuie sa te cunosti mai bine. In Psychologies octombrie ti-am pregatit un set de intrebari la care trebuie sa raspunzi cu maxima sinceritate.

Dosarul special dedicat adolescentei ne invata cum sa relationam corect si fara (prea multe) conflicte, ce putem face daca mezinul familiei sufera din dragoste, si in ce fel sunt dictate comportamentele sale de hormoni si de schimbarile neurologice care au loc in aceasta perioada.

Analizam si relatia pe care o avem cu banii, ce ne determina sa fim risipitoare, avare sau pur si simplu nepasatoare cu finantele proprii, ce sanse de reusita are un cuplu unde ea este mai mare si cum sa ne comportam in noul rol de mama vitrega.

Tu stii care este frica ta cea mai mare? Ei bine, frica poate fi si buna, ea ne ajuta sa evoluam sau ne scapa din situatii limita, ce ne pun in pericol. Insa frica nesanatoasa ne face viata un calvar. In ce situatii apare si cum sa o invingem iti spunem in Psychologies octombrie.

Daca suferi de cuperoza, un medic estetician te invata cum sa ai grija de tenul tau si ce greseli pot agrava aceasta afectiune a pielii.

Analizam in detaliu si impactul fizic si emotional al diabetului, iar daca vrei sa fii in forma iti recomandam sa incerci pole fitness. Aceasta combinatie intre yoga, aerobic si pilates te ajuta sa arati mai bine, sa iti descoperi feminintatea, senzualitatea si te bucuri mai mult de viata.

inteligenta-emotionala

Emotiile sunt ca focul, in functie de felul in care sunt controlate, ele te pot incalzi sau pot arde casa. Inteligenta emotionala presupune o serie de insusiri caracteristice pentru modul in care percepem, intelegem, utilizam si gestionam atat propriile emotii, cat si pe ale altora.

Cunoastem cu totii oameni care se pricep de minune sa identifice si sa stapaneasca emotiile: nu sunt niciodata coplesiti in situatii dificile; iau decizii excelente; stiu cand sa-si utilizeze intuitia; manifesta empatie, compasiune si intelegere fata de alte persoane. Dar, mai mult decat atat, sunt foarte buni comunicatori.

Plecand de la premisa ca oamenii nu sunt niste fiinte dominate de logica, ci de emotii, acest ghid simplu si usor de inteles doreste sa ne imbunatateasca viata personala si cea profesionala deopotriva.

In urma lecturii, vom reusi sa identificam diferite tipuri de emotii, afland totodata modul in care acestea pot fi folosite eficient, modalitati de motivare a celor din jur, tehnici de influentare si convingere care sa lase o impresie pozitiva, de lunga durata.

Vom invata mai intai sa identificam, sa intelegem si sa utilizam emotiile, apoi vom afla modalitatea de a folosi inteligenta emotionala in anumite situatii specifice.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top