Now Reading
7 motive să trimiți flori persoanelor la care ții, ori de câte ori dorești

7 motive să trimiți flori persoanelor la care ții, ori de câte ori dorești

Revista Psychologies
7-motive-să-trimiți-flori-persoanelor-la-care-ții-ori-de-câte-ori-dorești

Dar de ce trimit oamenii flori când știu că oricum se vor ofili? Există multe motive pentru care ar trebui să apelezi la o florărie care oferă servicii de livrare flori la domiciliu pentru a surprinde în mod plăcut o persoană dragă.

Comandarea florilor nu a fost niciodată mai ușoară. Din confortul casei tale poți comanda oricând flori de pe site-ul unei florării, iar florile comandate vor ajunge la destinație într-un timp scurt.

Iată 7 motive pentru a care merită să trimiți flori persoanelor dragi:

Ca dovadă a afecțiunii

Toată lumea are obstacole pe care se străduiește să le depășească, fie că este vorba de carieră, de sănătate sau de alte aspecte ale vieții. Din când în când, atunci când vezi și simți mirosul aparte al unui buchet de flori, este posibil să simți nevoia de a-i demonstra unei persoane dragi afecțiunea pe care i-o porți.

Studiile au arătat că mirosul florilor poate ridica moralul unei persoane, amintindu-le oamenilor că cineva îi prețuiește. Poți trimite flori unei prietene, unei colege de muncă, unei rude etc.

Cu ocazia unui eveniment important

Nașterea unui copil, obținerea unui loc de muncă mai bun sau a unei promovări, mutarea într-o casă nouă, toate reprezintă un bun motiv pentru oferirea unui aranjament floral. Florile pot fi o modalitate grozavă de a demonstra unei persoane că te bucuri pentru ea.

Se știe că florile oferă oamenilor bucurie. Așa că, nu contează ce eveniment fericit a avut loc în viața persoanei la care ții. Trimite-i un buchet de flori și vei reuși să-i sporești bucuria.

În prezent, livrările de flori la domiciliu sunt una din cele mai bune soluții prin care poți face o surpriză plăcută cuiva drag.

Ca dovadă a sprijinului moral

Florile pot fi trimise și unei persoane care se află în spital. În felul acesta îi demonstrezi că vrei să o susții moral și că îți dorești ca gestul tău simbolic să îi aducă măcar puțin zâmbetul pe buze.

De asemenea, dacă o persoană apropiată ție pierde pe cineva drag, aranjamentul floral funerar este, pe lângă o dovadă a sprijinului moral oferit familiei îndoliate, și o dovadă de respect și omagiu față de persoana decedată.

Ca modalitate de exprimare a sentimentelor

Toată lumea știe că florile sunt cel mai simplu mod de exprimare a emoțiilor și sentimentelor. Studiile realizate de-a lungul timpului au arătat că florile pot spori romantismul, prin urmare, sunt ideale pentru orice situație. Dacă consideri că ai greșit față de jumătatea ta și vrei să-ți ceri scuze, cumpără-i flori. Mesajul tău va ajunge mai rapid la inima sa prin intermediul florilor decât prin cel al cuvintelor.

Dacă te pregătești pentru o întâlnire cu totul specială, florile vor da un farmec aparte acesteia, iar cea care le va primi va aprecia sigur efortul făcut. Femeile adoră întâlnirile care încep cu un buchet de flori. Florile sugerează atenția, intenția și sentimentele tale. Ele vor vorbi în numele tău.

Ca sens de apreciere

Dacă prietena ta se mută într-o casă nouă, florile vor fi un cadou minunat. Ele vor da o luminozitate aparte spațiului. În plus, dacă nu-ți poți permite un cadou scump, florile sunt o modalitate mai ieftină, dar specială de a-i arăta cât de mult o apreciezi.

De asemenea, cu ajutorul unui aranjament floral îi vei putea ridica moralul și arăta că îți pasă de fericirea sa. După cum ți-am spus mai sus, în prezent, este simplu să trimiți flori cuiva. Dacă ai un program încărcat și nu le poți duce personal, fie dacă prietena ta locuiește în alt oraș, poți intra într-o florărie online, alege un aranjament floral și optează pentru livrarea florilor la domiciliul acesteia.

Pentru transmiterea unei mesaj aparte 

Dacă îți place o persoană din cartierul în care locuiești și nu știi cum să-i spui ce simți, florile pot vorbi în locul tău. Trimite-i un buchet de flori cu un mesaj atașat pentru a rupe tăcerea.

Sunt șanse ca femeia pe care o placi să fie impresionată de gestul tău și să-l considere un simbol al afecțiunii și prețuirii tale. Florile îi vor demonstra că ești un bărbat atent, căruia îi place să facă surprize.

Femeile admiră bărbații care știu să facă surprize. Dacă nu știi ce flori să alegi, cere sfatul florarilor cu experiență.

Fără un scop anume

Uneori nu ai nevoie de un motiv anume pentru a trimite flori unei persoane pe care o prețuiești. Când vezi un buchet de flori într-o florărie fizică sau online, e posibil să-ți dorești să-l cumperi pentru persoana la care ții foarte mult. Astfel, îi vei face o surpriză plăcută într-o zi oarecare.

Nu ai nevoie de un motiv pentru a cumpăra flori pentru o persoană pe care o prețuiești. Le cumperi doar pentru că știi că o vei face să zâmbească într-o zi oarecare din viață.

Există multe motive pentru a trimite flori cuiva la care ții, dar în unele cazuri nu ai nevoie de vreun motiv. Florile elimină stresul, sunt cadoul perfect, au puterea de a face oamenii să zâmbească. În plus, vor transmite emoțiile și sentimentele tale.

Indiferent de motivul pentru care vrei să trimiți flori cuiva drag, apelează cu încredere la o florărie care livrează flori la domiciliu, iar surpriza ta va fi cu atât mai mult apreciată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top