Now Reading
Cum poți transforma engleza de bază în engleză de afaceri

Cum poți transforma engleza de bază în engleză de afaceri

Revista Psychologies
cum-poți-transforma-engleza-de-bază-în-engleză-de-afaceri

Engleza este limba oficială în 67 de țări din întreaga lume. În acest articol, vei învăța cum să vorbești engleza de afaceri, astfel încât să devii mai încrezător și mai profesionist la locul de muncă.

Pentru a-ți transforma vocabularul în limba engleză, trebuie mai întâi să ne uităm la diferențele dintre cele două tipuri de engleză. Engleza pentru afaceri este învățată și folosită în scopuri specifice. Există mulți termeni generici în limba engleză de afaceri și, indiferent de industria în care lucrezi, trebuie să cunoști acești termeni. Pe de altă parte, limba engleză de bază conține vocabularul de zi cu zi. În timp ce ambele sunt forme de comunicare, abordarea și obiectivele învățării și utilizării acestora diferă unele de altele.

Diferențele dintre engleza de bază și engleza de afaceri

1. Diferența de scop

Engleza de bază se concentrează mai mult pe conversația de zi cu zi și implică utilizarea vocabularului și a gramaticii de bază. Înclină mai mult spre un ton informal și casual. Pe de altă parte, engleza de afaceri are un scop, o direcție și o nevoie. Este mai specific pentru că se aplică într-un context mai profesional și este orientată spre sarcini.

Citește articolul integral pe Learning Network.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top