Now Reading
De la Umbră la Reflector

De la Umbră la Reflector

Andreea Birou

Ai muncit mult, cu pasiune, ţi-ai depășit limitele și acum este momentul să vorbești despre drepturile tale în cadrul evaluării sau întâlnirii cu management-ul pentru o posibilă mărire de salariu şi/sau chiar promovare.

Simţi cum inima îţi bate puternic şi un nod în gât te lasă fără glas. Te copleşesc întrebări pe care le derulezi necontenit precum: „Și dacă mă vor refuza?” sau „Cum să abordez subiectul fără să par prea îndrăzneaţă?” sau „Dacă vor spune că nu au buget sau că nu au în plan măriri salariale acum?”. Sau poate ai avut curajul să-ţi exprimi dorinţele, doar pentru a primi un refuz ferm însoţit de explicaţii care nu fac decât să îţi tulbure stima de sine și să te lase cu sentimentul că nu ești cu adevărat înţeleasă sau apreciată. Poate te întrebi dacă e ceva în neregulă cu tine, dacă şi când merită să încerci din nou sau dacă ar trebui să te gândești serios la schimbarea locului de muncă.

Te-ai simţit vreodată aşa? Ei bine, sunt sigură că ştii că nu eşti singura. Multor femei le este greu să abordeze astfel de subiecte delicate legate de bani și recunoașterea valorii personale în cadrul locului de muncă. Teama de respingere și teama de a părea prea arogantă sunt doar două dintre cele mai populare provocări când vine vorba de a-ţi promova valoarea.

Citește continuarea articolului în ediția aprilie 2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top