Now Reading
Dr. Oana Taban: „Cred cu tărie că o echipă puternică și stabilă joacă un rol esenţial în evoluţia și succesul unui manager”

Dr. Oana Taban: „Cred cu tărie că o echipă puternică și stabilă joacă un rol esenţial în evoluţia și succesul unui manager”

alexandra-tudor
dr-oana-taban-cred-cu-tărie-că-o-echipă-puternică-și-stabilă-joacă-un-rol-esenţial-în-evoluţia-și-succesul-unui-manager

„Consider că este important să nu te abaţi de la principiile tale, să‑ţi urmezi drumul în viaţă și să te străduiești să fii cel mai bun în ceea ce faci.”

Psychologies: Cum v‑aţi descoperit pasiunea pentru stomatologie și de ce aţi făcut trecerea de la cariera de medic la cea de antreprenor?

Dr. Oana Taban: Pasiunea pentru stomatologie am descoperit‑o în adolescenţă, iar familia m‑a susţinut să urmez acest drum. În 1992, am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din București, după ce primii 3 ani am studiat la Tg. Mureș, iar, în 1999, am decis să‑mi deschid propriul cabinet, cu o viziune nouă pentru acea perioadă: servicii de calitate, așa cum existau în SUA și Europa, într‑un decor modern și primitor, pentru ca pacienţii să se simtă confortabil și să‑și învingă teama de dentist. Elementele care ne‑au diferenţiat, în timp, și care au creat premisele dezvoltării noastre organice au fost investiţia permanentă în echipa de medici, în cultura de sharing și mentorat, dar și în tehnologie și echipamente performante, pentru a le putea oferi pacienţilor tratamente complexe și eficiente.

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei de octombrie 2021 a Revistei PSYCHOLOGIES.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top