Now Reading
Retrospectiva visurilor: cât de important e să atașezi un obiectiv clar visului tău

Retrospectiva visurilor: cât de important e să atașezi un obiectiv clar visului tău

mihaela-chirculescu
Retrospectiva visurilor

Înainte de a materializa un vis, proiectăm, vizualizăm cu ochii minţii, ceea ce poate părea, la început, greu, complicat, provocator chiar! Legăm visul de un obiectiv clar, căruia îi atașăm obiective mai mici și încet, încet, trecem din etapa de vizualizare în cea de implementare.
Da, știu, „implementare” nu sună la fel de boem ca „vis”, dar, trebuie să recunoaștem că acestea două fac diferenţa și transformă visul în realitate. Pe măsură ce punem în aplicare, cele planificate, înţelegem că stabilirea obiectivului de la care am plecat, a fost o alegere bună și modul în care vom ajunge la destinaţie, capătă din ce în ce mai mult sens. Poate mai ajustăm, mai adăugăm câte ceva, dar cu siguranţă,
fiecare acţiune trasată ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim. Treptat, ceea ce părea complicat, devine ușor, ceea ce aducea fluturi în stomac, aduce sentimentul de împlinire și dorinţa de a înainta tot mai mult. M-am descris pe mine aici, și poate că te-ai regăsit și tu, pe alocuri.

Am analizat puţin felul în care am coborât visurile din minte și am realizat cu bucurie că, de fiecare dată când am atașat un obiectiv clar unui vis, lucrurile au început să se miște altfel. Mai repede, mai vizibil. Suntem la final de an…și ce moment mai bun decât acesta, pentru o retrospectivă a visurilor, sau, mai tehnic spus, o analiză a obiectivelor stabilite cu ceva vreme în urmă?

Privind câteva clipe în urmă, apoi, revenind în prezent, realizez că, în 2023, au prins contur câteva din visurile mele cele mai îndrăzneţe, visuri care m-au animat și mi-au făcut inima să bată mai tare.

Cum am ajuns aici?   Respectând pașii stabiliţi pentru a le transforma în realitate și având încredere în proces.
Ce m-a ajutat?   E bine să fiu atentă la acest aspect.
Ce m-a ţinut pe loc?  O, da, și aici am nevoie să fiu atentă.
Iată câteva întrebări bune, pe care mi le pun, la final de an, atunci când fac retrospectiva visurilor.

 

Citește continuarea articolului în ediția decembrie-2023-ianuarie-2024  sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top