Now Reading
Dincolo de tehnologie: Experiențe umane și conexiuni autentice

Dincolo de tehnologie: Experiențe umane și conexiuni autentice

Revista Psychologies
Dincolo de tehnologie: Experiențe umane și conexiuni autentice

Echipa de suport OLX demonstrează un angajament puternic față de interacțiunile umane autentice, ilustrând atenția și dedicarea pentru fiecare utilizator în parte, indiferent de complexitatea situațiilor întâmpinate.

 

Ce reprezintă autenticitatea pentru tine și cum crezi că influențează calitatea serviciului pe care îl oferi clienților OLX?

Valentina: Pentru mine autenticitatea vine din capacitatea de a empatiza cu oamenii. Întotdeauna îmi pun întrebările: Mie cum mi-ar plăcea să fiu ajutată? Cum aș vrea să mi se răspundă. De îndată ce știu care sunt așteptările mele în calitate de client, transpun asta în relația cu clienții mei.

Ramona: Mă caracterizează claritatea și reușesc să îi ghidez chiar și pe cei mai puțin familiarizați cu tehnologia, contribuind la o experiență pozitivă pentru utilizator și încurajându-l să revină pentru suport în viitor.

Robert: Sunt foarte conștient că felul în care eu răspund modelează percepția utilizatorului despre platformă. Obiectivul meu este să cresc încrederea utilizatorilor în platformă și fac asta fiind bine pregătit.

 

Citește continuarea articolului în ediția decembrie-2023-ianuarie-2024  sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 .

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top