Now Reading
Giveaway alături de Yoga Festival România

Giveaway alături de Yoga Festival România

Revista Psychologies
giveaway-alături-de-yoga-festival-românia

Alături de Fitness Scandinavia vă oferim 5 invitații valabile pentru toate seminariile din cadrul Yoga Festival, desfășurat în perioada 3-4 decembrie 2022. Concursul se desfășoară pe pagina de Instagram a revistei Psychologies România.

Cum câștigi? Spune-ne într-un comentariu care este cel mai mare beneficiu care l-a adus #yoga în viața ta. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți pe site-ul www.random.org, în data de 18 noiembrie, ora 15:00. Mult succes!

Fitness Scandinavia, una dintre cele mai mari școli de Fitness, Nutriție și Yoga din România, organizează în perioada 3-4 decembrie 2022 Yoga Festival România, a patra ediție a festivalului dedicat practicii yoga în România. La eveniment vor participa peste 35 de yoga teachers din România și din afară, care vor susține clase de Yoga, Tai Chi, descoperirea sinelui, dar și workshop-uri de terapie prin sunet, Ayurveda și meditație, toate menite să te elibereze de stres, să îmbunătățească postura, să crească vitalitatea și nivelul energiei din corp. Vom asista la clase de: Shivananda Yoga, Power Yoga, Kundalini & Vinyasa Yoga, Iyengar Yoga, Aparigraha, Budokon Yoga, Trauma Informed Yoga, Handstand Basics, Vinyasa Flow, Meditație, precum și la o demonstrație specială a tehnicii vibraționale anti-stres TRE®. Clasele din cadrul Yoga Festival sunt destinate atât începătorilor cât și celor avansați, care vor putea experimenta tehnici noi și vor practica yoga alături de profesori recunoscuți la nivel național și internațional.

Beko Kaygee, star al fitnessului internațional, specialist în arte marțiale, yoga, tai chi, dans și metode de sănătate holistică, pune accentul pe faptul că toate exercițiile pot fi distractive, sigure și accesibile pentru oricine. La București va prezenta patru tipuri de antrenament care îmbină mișcări și concepte din practicile yoga și tai chi daoist. Printre ele: Budokon Yoga – o practică de neuitat dedicată celor cărora le place fitness-ul, yoga, artele marțiale, calisthenics sau tehnologia mișcării, dar și Yogic Dance, o clasă care dezvoltă conștiința asupra corpului prin dans.

Julio Papi, fost campion spaniol la gimnastică aerobică și karate, practică de 11 ani IYENGAR® Yoga și este maestru. Va preda la București trei clase diferite.

Pantelis Nikolaidis, unul dintre cei mai populari Profesori de Yoga din Grecia, va preda câte o clasă de yoga dedicată câte unuia dintre principiile fundamentale și virtuți din yoga: non-atașarea de fructele acțiunii, angajamentul către adevăr și non-violența.

Festivalul are loc la Ramada Plaza, de pe Bd. Poligrafiei 3-5 din București, iar biletele sunt disponibile pe www.fitness-scandinavia.ro.

View Comment (1)
  • yoga a venit ca un instrument de lucru cu mintea și corpul meu! Un instrument de conștientizări pentru multe întrebări, dar și pentru o viață mai bună, un corp sănătos și un psihic care va fi for ever în echilibru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top