Now Reading
#giveaway „Între două lumi: Amintiri dintr-o viață suspendată”, de Suleika Jaouad

#giveaway „Între două lumi: Amintiri dintr-o viață suspendată”, de Suleika Jaouad

Revista Psychologies
giveaway-între-două-lumi-amintiri-dintr-o-viață-suspendată-de-suleika-jaouad2

Ediția de noiembrie a revistei Psychologies o aduce mai aproape de cititorii români pe Suleika Jaouad, autoarea bestseller-ului internațional Între două lumi: Amintiri dintr-o viață suspendată, apărut anul acesta la editura Humanitas.

La numai douăzeci și doi de ani, Suleika Jaouad are în față un viitor strălucit. Visurile îi sunt însă curmate de un diagnostic necruțător: leucemie, cu 35% șanse de supraviețuire. Urmează ședințe îndelungate de chimioterapie și o operație foarte riscantă: transplant de măduvă. În ciuda suferinței fizice și psihice extreme, Suleika Jaouad găsește puterea de a ține un jurnal, în care consemnează amănunțit încercările la care o supune boala. Când, după patru ani, primește în sfârșit vestea că nu mai suferă de cancer, descoperă că vindecarea sufletească de abia acum începe. Dorința de a se reintegra în lumea celor sănătoși o îndeamnă să pornească într-o lungă călătorie cu mașina, împreună cu terierul ei. Pe drum, îi întâlnește pe câțiva dintre noii prieteni cu care corespondase despre boală și nu numai. În comuniunea cu ei își găsește speranța și puterea de a începe o nouă viață.

Despre viața atârnată de un fir de ață, o călătorie de 50.000 de mile, proiecte de 100 de zile și multe altele povestește cu umor, căldură și autenticitate alături de Delia Apostol-Hanzelik în cel mai nou număr al revistei Psychologies.

Pentru ca și tu să descoperi povestea de viață a Suleikăi Jaouad, organizăm un giveaway prin care vom oferi cinci exemplare ale cărții Între două lumi: Amintiri dintr-o viață suspendată, bestseller New York Times și cartea de memorii a toamnei la Editura Humanitas.

Care este mecanismul giveaway-ului?

  1. Intră pe pagina de Facebook Revista Psychologies.
  2. Lasă un comentariu la postarea fixată a giveaway-ului, în care să menționezi trei prieteni iubitori de carte.
  3. Like, save & share nu sunt obligatorii, dar sunt foarte apreciate.

Perioada de desfășurare este 9-30 noiembrie 2021. Desemnarea câștigătorilor se va face în data de 1 decembrie 2021 printr-un program de tragere la sorți. Expedierea premiilor se va face începând cu data de 6 decembrie 2021.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top