Now Reading
Comunica eficient cu copiii, la orice varsta

Comunica eficient cu copiii, la orice varsta

Revista Psychologies

In 26 septembrie 2013 la Biblioteca Judeteana „Dinicu Golescu” va avea loc intre orele 17 h 30- 20 h 00 conferinta cu tema Comunica eficient cu copiii, la orice varsta destinata parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt in contact cu copiii.

 

Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete in situatiile cu care se confrunta un adult in relatia cu copilul, in functie de problematica specifica varstei copilului.

Cum putem obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa ne folosim de recompensa sau pedeapsa, cum putem diferentia nevoile de dorintele lui, cum vom reusi sa-i oferim o ascultare empatica, care sa ne permita o comunicare relationala ? –sunt cateva teme ce vor fi abordate in cadrul conferintei.

Trainerul Antonia Noël va transmite participantilor o serie unelte si tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si intretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® in institutii, scoli si intreprinderi. Ea este trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoarea emisiunii « Totul despre mame » la Prima Tv si nu in ultimul rand mama lui Alexandre, 8 ani, de la care invata zi de zi sa-si desavarseasca meseria de Parinte.

Conferinta va avea loc la Biblioteca Judeteana „Dinicu Golescu” (Str. Victoriei nr. 18) din Pitesti, iar pretul unui bilet este de 50 lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top