Now Reading
A spune „te iubesc”

A spune „te iubesc”

Sunt impreuna cu prietenul meu de 6 luni si ne spuneam des „te iubesc”. Eu ii spun mai des decat el, dar el are un „blocaj”, simte ca ma iubeste, doar ca nu ii este asa de usor sa o si spuna. De unde provine acest blocaj? Simt ca ma iubeste, doar ca mi-ar placea sa o si zica. Sper sa ma lamuriti, va multumesc.

Intrebare pusa de: oanto, 21

Raspunsul psihologului:

Este cam greu sa te lamuresc in legatura cu blocajul prietenului tau din moment ce nu il cunosc si nici tu nu imi spui mare lucru despre el. Asta e, sunt doar un psihoterapeut obisnuit, nu medium sau clarvazator.

In aceste conditii, ipoteza care imi vine in minte este una banala: oamenii au ritmuri diferite; ritmul in care el simte natural dorinta de a-ti spune ca te iubeste este mai lent fata de ritmul in care tu ii spui ca il iubesti sau fata de ritmul in care simti dorinta de a-ti spune ca te iubeste. Daca il vei presa constant, el te va resimti drept sufocanta.

Poate ca iti va spune ca te iubeste, dar o va face printre dinti sau pe un ton politicos, dar fals. Poti incerca sa vezi partea luminoasa a lucrurilor: daca il vei lasa sa iti spuna “te iubesc” in ritmul lui, o sa stii ca este pe bune!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top