Now Reading
cand mamei ii e bine si copiilor le e bine

cand mamei ii e bine si copiilor le e bine

Sotul meu m-a parasit cand eram insarcinata cu al doilea copil. L-am confruntat cu adevarul s-a mutat cu cea cu care avea o relatie de cateva luni, ea fiind colega de birou cu el. Merita sa-mi fac iluzii ca se va intoarce si vom putea sa trecem peste acest episod? A trecut aproape 1 an de atunci. Partea intr-adevar urata este cu copilul cel mare (5ani) care sufera in absenta tatalui. Exista reveniri spectaculoase in astfel de situatii? Cum poti trece peste atatea frustrari? Este acesta un caz clasic de criza a barbatului pana la 40 ani?

Intrebare pusa de: Molnar, 36

Raspunsul psihologului:

Am impresia ca oricum va faceti iluzii ca se va intoarce la dumneavoastra, macar de dragul copiilor. Pareti dispusa sa treceti peste infidelitatea lui si pare ca va doriti s-o considerati un soi de moft cauzat de varsta. Oare doar copilul sa fie motivul pentru care vreti sa-l primiti din nou langa dumneavoastra? Nu-mi spuneti ce relatie mai are el acum cu copiii, dar as putea deduce ca va e greu sa fiti mama singura.

Cred ca problema se poate reduce la ce va doriti dumneavoastra cu adevarat. Il vreti inapoi pentru ca va lipseste si va e dor de el? Sau pentru a va ajuta cu cresterea copiilor? In ce masura se poate sa fie prezent in viata lor chiar si fiind intr-o alta relatie?

In general, cand mamei ii e bine si copiilor le e bine. Deci dumneavoastra cum credeti ca v-ati simti cel mai bine?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top