Now Reading
Care e problema mea?

Care e problema mea?

In ceea ce priveste relatiile amoroase, cineva doar ce mi-a deschis ochii ca relatiile mele se incheie din vina mea… Pentru ca atunci cand cineva e interesant de mine, eu ii gasesc cusururi si il resping, iar cand cineva ma respinge sau nu e interesat de mine il vreau foarte mult, devin insistenta si sufar foarte mult in sinea mea… Si culmea e ca uneori eu vreau inapoi aceeasi persoana pe care am respins-o. De exemplu, fostului meu prieten mereu i-am zis ca noi nu ne potrivim, ca mai bine ne despartim si cand asta s-a intamplat si el nu m-a mai cautat, am inceput sa-l sun sa-i spun ca-l iubesc si ca il vreau inapoi. Acum sufar enorm dupa el, dar daca s-ar intoarce cred ca as lua-o de la capat. Nu inteleg sincer nici eu ce e cu mine… Care e problema mea? Ce sfat imi puteti da? Credeti ca ar trebui sa urmez terapie?

Intrebare pusa de: Ivanovici, 22

Raspunsul psihologului:

Pe scurt, da, cel mai bine ar fi sa incepeti un demers terapeutic tocmai pentru faptul ca va puneti problema ca ati putea avea relatii mai bune si va dati seama ca ceva din dvs va opreste.
Cel mai bine ar fi sa explorati ce se afla in dvs cu ajutorul unui psihoterapeut. Dar, daca ar fi sa-mi dau cu parerea dupa ce am citit mesajul pe care l-ati trimis, eu as spune ca important pentru dvs este sa stiti ca un barbat va place, dupa aceea nu mai conteaza ce se intampla, iar o respingere, dupa cum bine ziceti singura, nu face decat sa va ambitioneze sa-l faceti sa va doreasca.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top