Now Reading
Ce pot face sa nu ne mai certam?

Ce pot face sa nu ne mai certam?

Ce pot face sa nu ne mai certam? Nu mai stiu cum sa ma comport cu el. Nimic nu-i mai place, nimic nu-i mai convine. Suntem foarte stresati amandoi mai ales ca nu putem avea copii (dupa ce am suferit 2 intreruperi de sarcina) iar eu ii reprosez acest lucru. Si nici nu mai avem aceeasi viata sexuala pe care am avut-o inainte. La noi a devenit un stres cu zilele fertile si toate astea. Ce sa fac? Vreau un copil si imi vreau sotul inapoi asa cum a fost.

Intrebare pusa de: buculei, 31

Raspunsul psihologului:

Se pare ca dinamica voastra de cuplu a avut de suferit. Din pacate timpul nu poate fi dat inapoi si constatam cat de tare ne pot influenta viitorul deciziile noastre din trecut!
A-ti vrea sotul inapoi „asa cum a fost” suna ca dorinta „sa fiu la fel de frumoasa ca acum 5 ani”, adica destul de nerealista. Peste fiecare trece timpul, fiecare are alte prioritati, fiecare are alte dorinte si de-a lungul vietii ne schimbam in anumite aspecte iar in altele ramanem aceiasi.

Cred ca in cazul vostru va trebuie in primul rand o perioada in care sa nu mai luati deloc in calcul aceste socoteli. Sa va cautati si alte lucruri sau activitati pe care sa le faceti impreuna si nu doar cele care privesc sexul sau reproducerea. Cred ca trebuie sa incercati sa va descoperiti din nou, sa incercati sa va recuceriti si in alt mod. Barbatul nu poate fi considerat o masina de facut sex, si el are nevoi, are dorinte, are momente mai bune sau mai rele. Daca reusesti / reusiti sa va destresati si sa va bucurati altfel de fiecare moment impreuna, poate ca va aparea si un copil (asta daca din punct de vedere ginecologic totul este ok)..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top