Now Reading
Cum am ramas atat de singura?

Cum am ramas atat de singura?

Am 44 de ani si nu reusesc sa am pe nimeni. Am lucrat mai multi ani in strainatate sperand ca poate il intalnesc acolo pe the one. In afara de cateva aventuri, nu m-am ales cu nimic. Nici in tara nu prea mai am pe nimeni, parintii nu mai sunt si nici cu prietenii nu am tinut legatura. Nu sunt deprimata, ci caut o solutie.

Intrebare pusa de: Vera

Raspunsul psihologului:

Povestea ta suna ca si cum cauti sa confirmi ca trebuie sa ramai singura. Gandeste-te care este contributia ta in construirea acestui tablou de singuratate. Cum se face ca usor, usor ai ramas fara nimeni in jurul tau?

Ce inteleg eu, este ca nu numai partenerul de viata ar fi problema. Ai ramas si fara prieteni. Ma intreb ce anume nu vrei sa vezi in povestea ta. Ce anume ai facut pentru a nu mai intretine relatia cu cei apropiati, cu prietenii?

Internetul este la indemana oricui in zilele noastre, telefonul nu mai reprezinta un lux. Am o lista intreaga de modalitati de comunicare cu cei apropiati de la orice distanta din lume.

Cat despre aventurile amintite de tine, e bine sa cauti sa fii sincera cu tine insati si sa recunosti cat de hotarata ai fost vreodata sa ramai cu cineva. Mie imi pare ca esti mai incantata de calatorie decat de destinatie.

O alta intrebare este ce anume astepti de la cel care sa-ti fie partener. Are loc o asemenea persoana in viata ta? Cum iti imaginezi o zi din viata ta casnica?

Raspunsurile la toate aceste intrebari ar putea fi inceputul unor idei care sa te conduca spre o solutie. Tine minte: nu conteaza numai unde cauti, ci si ce cauti. Intodeauna gasim ceea ce cautam. Asta iti spune ceva? Concluzie: mail, telefon, cine este si nu unde este.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top