Now Reading
Ea la inceput nu ma iubea

Ea la inceput nu ma iubea

Buna seara, Va scriu in speranta ca voi primi un raspuns de care am atata nevoie. Sunt intr-o relatie cu cineva de 9 luni. Ea la inceput nu ma iubea, tinea la mine doar ca la un bun prieten. Pe parcurs a inceput sa ma iubesca un pic cate un pic pana s-a atasat de mine. Toate au mers cat de cat bine pana acum 3 saptamani cand ceva a schimbat-o si a spus ca nu mai suporta sa isi petreaca atata timp numai cu mine. O inteleg pentru ca eu sunt o fire mai posesiva zic eu din cauza ca sunt cam inchis in mine si nu prea am prieteni si in ea gasesc refugiul. Nici cu cei din familie nu ma inteleg prea bine si cred ca si din cauza aceasta sunt mai inchis. Revenind la subiect: mi-a spus ca vrea o perioada sa o las sa se linisteasca, sa nu o mai sun atat de des ca sa poata sa isi puna ordine in ganduri. Nu vreau sa o mai fac sa sufere dar nu stiu ce sa fac sa ma schimb. Va rog ajutati-ma.

Intrebare pusa de: Andrei, 21

Raspunsul psihologului:

Probabil ca a devenit deja un sablon, dar a fi posesiv denota o mare nesiguranta de sine. Nu te simti indeajuns de bun, incat persoana pe care o iubesti sa vrea sa ramana alaturi de tine si atunci stai mereu cu ochii pe ea ca nu cumva sa plece.

Pe de alta parte, cand ne indragostim devenim posesivi, adica uneori e o insusire… temporara.

Dintotdeauna ati fost posesiv sau e ceva recent ? In cazul in care este o trasatura de personalitate (adica stabila) probabil ca cel mai bun lucru ar fi o psihoterapie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top