Now Reading
Fă senzație în rochii de seară!

Fă senzație în rochii de seară!

Revista Psychologies

Nu mai e o noutate pentru nimeni că rochiile sunt cele mai feminine piese vestimentare. Orice femeie trebuie să aibă măcar o rochie în dulap, indifferent că îi place să se îmbrace elegant sau sport. Chiar dacă zi de zi se îmbracă în pantaloni de trening și adidași, sunt momente și evenimente în viață când o rochie este mai mult decât necesară. Și este emblema noastră, a femeilor. Azi vreau să vorbim despre rochii de seară. Cum le alegem, de unde le luăm, cum le asortăm?

Cum alegem rochiile de seară?

Atâta timp cât știi niște reguli de bază, e ușor să alegi rochiile de seară. În primul rând, contează evenimentul la care vei participa. De exemplu, la o nuntă se pretează o rochie de seară lungă, elegantă. La un cocktail este mai potrivită o rochie mai scurtă. Un alt factor extreme de important este forma corpului tău. Nu alege ceva doar pentru că se poartă, ci optează pentru rochii de seară potrivite corpului tău și stilului vestimentar. Dacă îți plac lucrurile simple, o rochie cu paiete te va face doar să te simți inconfortabil, nu minunat.

3 rochii de seară lungi de pe Neer.ro

Azi vreau să vă arăt trei modele de rochii de seară lungi, extreme de elegante, pe care le-am găsit pe Neer.ro. Le văd perfecte cu pantofi cu toc, bucle lejere și zâmbete încrezătoare pe față.  Am ales rochii în culori îndrăznețe, care să te scoată din anonimat și să te ajute să fii o apariție uimitoare, indiferent de evenimentul la care participi.

Rochie burgundy asimetrică, cu decolteu în V și spatele gol

Genul acesta de rochie este potrivit pentru o femeie îndrăzneață, căreia nu îi este frică să iasă din anonimat cu o ținută diferită. Este sexy, feminine și elegantă în același timp. Culoarea superbă și decolteul în V sunt punctele forte ale rochiei, iar spatele gol dă o notă de senzualitate aparte purtătoarei. Merge perfect cu sandale cu toc înalt și accesorii minimaliste, pentru a nu îi răpi din prestanță.

Rochie roz cu umărul gol

Deși rozul nu este o culoare pe care să o poarte oricine, este totuși una dintre cele mai feminine alegeri. Rochia aceasta sclipicioasă, de un roz superb, este pur și simplu superbă. Umărul gol și șlițul de pe un picior o fac să fie senzuală, iar lungimea și forma pe corp a acesteia îi dau o notă de eleganță cum puține rochii o au. Bineînțeles, trebuie să ai și corpul potrivit pentru ea.

 

 

 

 

 

Rochie roșie cu paiete

Și anul acesta, la fel ca și în anii trecuți, se poartă paietele. Rochiile de seară cu paiete sunt o alegere bună atunci când vreți să străluciți, la propriu. Această rochie pe corp, roșie este pe cât de simplă pe atât de atrăgătoare și elegantă.

Pe toate le găsiți pe Neer.ro, împreună cu o mulțime de alte modele de rochii de seară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top