Now Reading
Imaturitate si labilitate emotionala

Imaturitate si labilitate emotionala

Buna ziua, Am revenit cu completari. Este o combinatie de imaturitate, vanitate si suferinta. Nu a uitat-o pe fosta de care s-a despartit cu putin timp inainte sa ne cunoastem. Din cate banuiesc vina a fost a lui si ea a fost cea care a pus capat relatiei iar acum cred ca nu vrea sa mai auda nimic despre el. Ne-am cunoscut printr-o prietena comuna. El a fost cel care a facut primul pas. Din pacate, eu am renuntat sa mai incerc sa il inteleg si vreau sa imi vad de viata mea mai departe. Am obosit sa imi consum energia pentru o situatie care nu cred ca se va schimba in bine si care mie nu imi aduce nicio satisfactie. Cu toate astea as vrea sa aflu care esta cauza acestui comportament, din curiozitate.

Intrebare pusa de: Anreea

Raspunsul psihologului:

Este vorba despre imaturitate si labilitate emotionala. Sunt persoane care se simt amenintate, nesecurizate afectiv, anxioase. Cand trebuie sa ia o decizie oscileaza si tergiverseaza foarte mult pentru ca nu stiu ce e mai bine. Se razgandesc usor si se pot schimba la 180 de grade foarte repede. Atunci cand sentimentele si starile lor interioare sunt periclitate devin irascibili si iritabili. Crezi ca este atat de importanta relatia asta pentru tine? Realizezi cat timp si energie ar trebui investite in aceasta legatura? In plus, nu doar tu trebuie sa faci compromisuri pentru ca lucrurile dintre voi sa mearga…

Incearca sa raspunzi la aceste intrebari si vei sti ce ai de facut. Succes.

View Comment (1)
  • Desi am 26 de ani cred ca sufar de aceasta imaturitate emotionala.Sunt prinsa de ancorele trecutului si cred ca am nevoie de ajutor de specialitate.Nu reusesc sa`mi gasesc locul,nu stiu ce mi`e mai bine,ma condamn,ma invinovatesc de multe si plang din orice.Acum dupa 7 luni de la despartire,parca sufar mai rau ca la inceput.E normal?Cum pot trata imaturitatea emotionala?
    Va multumesc!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top